Iskanje Košarica
Košarica
{{ cart_item.image_alt }}
{{ cart_item.title }}

Cena: {{ cart_item.formatted_price_per_piece }}
Količina: {{ cart_item.qty }}x

Skupaj :
{{ state.order.item_total }}

ID.Conference

Storitev ID.Conference obsega celotno izvedbo akreditacij in dodatkov za različne prireditve ter najem programa (SW) za vodenje udeležencev na prireditvah skupaj s čitalci in izvedbo zaključnih poročil.

Digitalna registracija na dogodku

IDE.Konferenca je celovita rešitev za organizatorje konferenc, ki jim omogoča spremljanje podatkov. Sestavlja jo spletna platforma, produkti in storitve. Ključen element je inovativno RFID UHF stojalo, ki zazna RFID akreditacijo udeleženca v razdalji do 3 metrov. To omogoča zajemanje podatkov o lokaciji udeleženca na konferenci ter zazna smer gibanja in signalizira ali ima udeleženec dovoljenje za vstop.

Omogoča preprostejše upravljanje udeležencev, boljšo uporabniško izkušnjo, zmanjševanje gneče in odpravljanje dolgih vrst. Zmanjšujemo količino zaposlenih, potrebnih organizatorju za izvedbo takšnih konferenc.


ID.Conference »step by step«:

  • Udeleženec se predhodno prijavi na dogodek.
  • Sistem v oblaku shrani njegove podatke.
  • Na dogodku hitro prejme akreditacijo, saj so podatki udeleženca že shranjeni v oblaku.
  • UHF Modul postavljen pred vhodom zaznava akreditacije. Zelena pomeni prost prehod, medtem ko rdeča pomeni, da je prehod zavrnjen. Prehodi so sedaj tekoči. Podatki se shranjujejo v oblak.
  • Po dogodku organizator prejme poročilo, v katerem so podatki o interakciji udeležencev na dogodku. Poročilo je »feedback« vašega dogodka, ki vam nudi informacije ter vam pomaga pri morebitnih izboljšavah, dodatkih.
 

ID.Conference je popolna rešitev za hitro registracijo in analizo dogodka. Storitev omogoča, da prihranite na osebju, zbirate podatke o udeležencih v realnem času, analizirate uspešnost vašega dogodka ter ponudite prikrojen/prilagojen »feedback« za posameznega predavatelja.
Prehod na digitalno ne bo le poenostavil vašega organizacijskega procesa, ampak prinesel tudi prednost zajemanja podatkov, ki so pomemben del izkušnje. Big data je in bo prihodnost.

Projekt je bil del startup programa v ABC POSPEŠEVALNIKU

Preberite si INTERVJU s CMO IDE.Konference Jasno Triller za poljsko podjetje Stoisko (intervju objavljen na njihovi strani najdete TU)

Poglejte si, kako deluje UHF stojalo in infografiko IDE.Konferenca!

OBIŠČITE PREDSTAVITVENO SPLETNO STRAN ID.CONFERENCE Pošlji povpraševanje

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinahBodite obveščeni o aktualnih vsebinah

{{ item }}

{{ state.newsletter_success }}