Iskanje Košarica

Iskanje ni obrodilo rezultatov.

Košarica
{{ cart_item.image_alt }}
{{ cart_item.title }}

Cijena: {{ cart_item.formatted_price_per_piece }}
Količina: {{ cart_item.qty }}x

Ukupno :
{{ state.order.item_total }}

Upoznajte ekipu

Jasna Triller

Direktorica


Lastnica in ustanoviteljica podjetja IDentiks. Diplomantka Visoke ekonomske šole Univerze v Mariboru, strastna podjetnica in mamica 2 otrok, ki se je že v mladih letih zaljubila v kartice. Po naravi optimistična, delovna, pogumna ter tudi trmasta levinja, ki navadno doseže svoje.

Alma Ben Mohamed

Prodaja - Poslovna darila


Ekipi Identiks se je pridružila leta 2018. Ljubezen do promocije in poslovnih daril izžareva z dnevno navdušenostjo in pozitivnim odnosom. “Ckrljanje “ strank je njena prioriteta.

Nina Jurca

Back Office


Z diplomo iz Družboslovne informatike je prejela edinstveno veščino, ki ji nudi popoln pregled in natančnost nad poslovanjem podjetja. Tako skrbi, da delo v pisarni poteka urejeno, tekoče in koordinirano.

Teja Vlahovič

Prodaja - Poslovna darila


Skrb za stranke in iskanje personaliziranih rešitev je njena glavna motivacija pri poslovanju. V kolikor iščete personalizirana poslovna darila ali promocijski material se obrnite nanjo in z veseljem vam bo poiskala unikatnost, ki si jo želite.

Sašo Kvaternik

Prodaja - Kartične in RFID rešitve


Ekonomist po izobrazbi z jasnimi cilji pri katerih vztraja do konca. Na karierni poti ga ženejo novi izzivi in uspehi, ki temeljijo na dobrem skupinskem delu. Sašo je tisti, ki bo naredil vse, da bo našel pravo identifikacijsko rešitev za vaš posel.

Goran Sekirarski

Produkcija in IT podpora


Tehnologija in smisel za oblikovanje sta tisti veščini, ki jih spretno uporablja. Če potrebujete lep dizajn kartice ali programske RFID rešitve z uporabo čitalcev se obrnite nanj. Vaš posel bo IDentificiral in našel ustrezno rešitev za vaše podjetje.

Kontakt
tel. +386 590 90550
mob. +386 40 889 332
fax +386 590 90551
e-adresa info@identiks.si
Gdje smo

Mišljenja korisnika

Budite obaviješteni o aktualnim sadržajimaBudite obaviješteni o aktualnim sadržajima

{{ item }}

{{ state.newsletter_success }}