Iskanje Košarica

Iskanje ni obrodilo rezultatov.

Košarica
{{ cart_item.image_alt }}
{{ cart_item.title }}

Cena: {{ cart_item.formatted_price_per_piece }}
Količina: {{ cart_item.qty }}x

Skupaj :
{{ state.order.item_total }}

  • Darilo ob vsakem nakupu Darilo ob vsakem nakupu
  • Garantirana kvaliteta Garantirana kvaliteta

Uniorjevo orodje z RFID

  • sledenje in nadzor
  • UHF oznake in antene
  • "pametni voziček"

11. marec, 2017

S podjetjem Unior smo letošnjo jesen zapluli v vode samodenjega sledenja orodja. Vodilni v podjetju so se namreč odločili, da želijo svojim strankam omogočiti enostavno sledenje in nadzor nad orodjem s pomočjo UHF oznak in anten.
 
Rešitev po meri smo pripravili za njihove predalnike z orodjem. Vsakega od 6 predalov smo opremili z anteno, kar 56 različnih kosov orodja (od klešč, ključev, izvijačev in do natičnih ključev, kjer je bil največji izziv sama velikost orodja) pa smo opremili z UHF oznakami. V zaledju delovanja stojita aplikacija, ki je aktivna na vsakem modernem spletnem brskalniku ter 'pamet vozička' – kombinacija fizične in programske opreme, ki skrbi za zaklepanje predalov, omogoča komunikacijo z uporabniki in tako prikazuje stanje na porabniškem vmesniku.
 
Kako uporaba izgleda v praksi?

Uporabnik se predalniku približa s svojo kartico/oznako ter se prijavi v sistem. Po prijavi prosto uporablja vsa orodja, ki so mu v predalniku na voljo in jih po končani uporabi vrne na svoje mesto. Če kakšen kos orodja ob odjavi iz sistema manjka, uporabnik dobi zvočno in pisno opozorilo na touchscreen uporabniškem vmesniku, ki je nameščen na predalniku. Za posamezna orodja se tako vedno ve, v čigavi uporabi so bila ter kje se lahko nahajajo v kolikor jih ni v samem predalniku.

Tudi vi iščete rešitev, ki bo v celoti prilagojena vašim potrebam? Obrnite se na našo prodajno ekipo.


Deli s prijatelji:


Sorodni članki

9. 6. 2017

NFC tehnologija povezuje fizični in digitalni svet

Posamezniki veliko prostega časa preživimo ob uporabi mobilnih telefonov, ki pa so z razvojem dodatnih funkcij vse prej kot le telefoni. Pametne naprave namreč z vgrajeno tehnologijo NFC pridobivajo še dodatne razsežnosti – NFC tako spreminja načine, kako

Preberi več

18. 1. 2017

Multiuporabne PVC kartice

16. 3. 2017

SEOS: varnost in uporabnost v eni rešitvi

Pametne kartice so namenjene upravljanju in kontroli nad identitetami - pa naj bodo to vaši zaposleni ali pa obiskovalci vaših poslovnih prostorov. Naš partner HID Global je sedaj predstavil nadgradnjo varnih kartic in brezstičnih tehnologij, t.i.iCLASS®

Preberi več

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinahBodite obveščeni o aktualnih vsebinah

{{ item }}

{{ state.newsletter_success }}