Iskanje Košarica

Iskanje ni obrodilo rezultatov.

Košarica
{{ cart_item.image_alt }}
{{ cart_item.title }}

Cena: {{ cart_item.formatted_price_per_piece }}
Količina: {{ cart_item.qty }}x

Skupaj :
{{ state.order.item_total }}

RFID REŠITEV - uporabite prednosti tehnologije prihodnosti

Enostavne programske rešitve po meri za trgovine, podjetja, poslovne prostore, šole, turizem in gostinstvo, športna društva ter druge dejavnosti.

RFID tehnologija deluje na treh komponentah: RFID kartice (značke), Čitalci (terminali) in programsko opremo. Najbolj poznana RFID tehnologija so bančne NFC kartice.

Tudi vaše darilne, članske, akreditacijske, identifikacijske kartice so lahko veliko več kot le kartica iz PVC materiala. Z antenami znotraj kartic jih lahko spremenimo v prave pametne kartice.

RFID omogoča:

RFID antene med drugim najdemo v karticah, ID zapestnicah, značkah.

RFID tehnologija vam lahko omogoči optimizacijo vašega poslovanja, poveča prodajo ali promovira vaš posel. RFID za vsakodnevne aktivnosti lahko zasledite na tej povezavi.

Več o tehnologiji si preberite v nadaljevanju ali pa nam pošljite eobvezno POVPRAŠEVANJE.


Radio-frekvenčna identifikacija (RFID)

Tehnologija RFID omogoča brezžično komunikacijo, ki za najdbo in identifikacijo uporablja radijske valove in temelji na treh glavnih komponentah – RFID oznaka ali čipirana kartica (oddajnik), RFID čitalec (sprejemnik) in računalniški program za spremljanje. In prav RFID oznake so tiste, ki nam omogočajo različne načine implementacije RFID sistema – možnosti oblikovanja in velikosti oznake so namreč skoraj neskončne ...

Kako deluje RFID?

RFID komunikacija 'potuje' preko radijskih valov. Vendar pa poznamo različne frekvence na katerih radijski valovi delujejo, zato ločimo tri glavne skupine RFID komunikacije: 

LF - low frequency, ki pokriva frekvence med 30 KHz in 300 KHz in omogoča kratke bralne razdalje (do 10 cm) in počasnejše branje, vendar pa je najbolj imun na raznovrstne motnje, ki jih povzročajo tekočine ali kovine v okolju. 

HF - high frequency, pokriva frekvence med 3 in 30 MHz in omogoča bralno razdaljo med 10  cm in 1 m in se najpogosteje uporablja za vstopnice, plačila in pri aplikacijah za prenos podatkov. 

UHF - ultra high frequency, ki pokriva frekvence med 300 MHz in 3 GHz in lahko podatke prebere z razdalje 12m. Čeprav je ta frekvenčni pas najbolj občutljiv za motnje iz okolja, so številni proizvajalci iznašli načine za izdelavo čipov, anten in br, ki tudi v težjih razmerah zagotavljajo dobro učinkovitost. Pri IDentiksu smo razvili tudi inovativno UHF postajo.

Na našem Info portalu lahko zasledite veliko vsebine, ki se nanaša na RFID. Poglejte si jo TU!

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinahBodite obveščeni o aktualnih vsebinah

{{ item }}

{{ state.newsletter_success }}