Naredi si svojo kartico!

Preverite spletno aplikacijo za oblikovanje kartic & vizitk, ki vam omogoča jasno in hitro predstavo kakšen izgled bo imela vaša kartica. Kliknite TUKAJ in si oblikujte SVOJO kartico.

Zadnje novice

07.03.2017

Kartica z vonjem kave? Ja!

Mmm, si predstavljate, da vas vaš najljubši vonj spremlja v denarnici ali pa ga na celodnevni konferenci nosite kar okrog vratu? Berite dalje ...
Bio - Eko izdelki
Klikni TUKAJ za katalog BIO izdelkov.

Pošlji povpraševanje
 • BIO izdelki iz plute /design/uploads/Katalog_Cork.pdf

  Pluta je zaradi svoje ekološkosti ponovno »in«, zato njegova priljubljenost med uporabniki strmo narašča.

  Oglejte si katalog izdelkov iz plute.

   

 • BIO kartice (RAZGRADLJIVE)

  BIO PVC RAZGRADLJIVE KARTICE: za manj onesnaženo okolje uporabimo bio kartice! Ko potrebujete akreditacijske, članske, darilne, identifikacijske... kartice, pri nas naročite BIO kartice "Plus-card bio" in s tem pokažite, da vam ni vseeno za naravo.

 • BIO power banki – rezervne prenosen baterije

  Lesene Powerbanke zaznamuje naravno leseno ogrodje, združuje pa tudi dva bistvena elementa zunanjih prenosnih rezervnih baterij - energetsko učinkovitost ter konstrukcijsko trdnost.

   

 • BIO ovratni trakovi

  BIO OVRATNI TRAKOVI so namenjeni vsem, ki so ekološko osveščeni, saj jih proizvajamo iz 100 % naravnega, bio razgradljivega materiala, kot sta bambus ali bombaž. Možne dimenzije so 10 ali 16 mm.

 • BIO vrečke

   BIO – vrečke iz okolja prijaznih materialov, kot so bambus, bombaž, lan in konoplja. Vrečke so popolnoma razgradljive in ne škodujejo okolju. Poleg svojih EKO in antibakterijskih lastnosti ponujajo večjo moč in trpežnost.

 • BIO ovitki

  BIO ovitki so narejeni iz 100% naravnih in obnovljivih virov. BIO ovitke je možno naročiti v različnih barvah.