Iskanje Košarica

Iskanje ni obrodilo rezultatov.

Košarica
{{ cart_item.image_alt }}
{{ cart_item.title }}

Cena: {{ cart_item.formatted_price_per_piece }}
Količina: {{ cart_item.qty }}x

Skupaj :
{{ state.order.item_total }}

  • Darilo ob vsakem nakupu Darilo ob vsakem nakupu
  • Garantirana kvaliteta Garantirana kvaliteta

3 rešitve za uporabne kartice

31. maj, 2017

PVC kartice – pa naj bodo akreditacijske, darilne, identifikacijske ali pa kartic zvestobe – še vedno ostajajo na vrhu priljubljenosti podpornih orodij za številne namene. Omogočajo namreč visoko stopnjo personalizacije, tako vizualne kot tudi vsebinske in z vidika funkcionalnosti. Tokrat pregledujemo 3 popularne rešitve, ki jih boste zagotovo kmalu srečali na vaših karticah ...

Kartice s 'scratch-off' trakom

Kartice s posebnim scratch-off trakom omogočajo naknaden vpogled v vsebino kartice. To metodo običajno uporabljamo, kadar želimo zakriti kodo, popust ali pa nagradno igro. Omogoča nam namreč, da uporabnik sam preveri oz. vzpodbudimo uporabnikov interes. Na izbrani kartici označimo polje, kjer bo ta površina natisnjena – običajno ga dodamo že oblikovani in prednatisnjeni kartici, kjer scratch-off trak torej predstavlja naknaden element.

Kartice z Braille pisavo

Kartice z Braille pisavo so namenjene slepim in slabovidnim. Na zgornji plasti kartice dodamo izbočene pikice, ki morajo biti pravilnih velikosti, v določenih razmakih in tudi višini. Tukaj se običajno srečujemo z natančnimi specifikacijami glede postavitve, saj vsak razmak pomeni del črke. Braillovo pisavo običajno ustvarimo s t.i. embossingom (izbočenjem), možen pa je tudi nanos pikic na kartico. Z nanosom pikicami pridobimo na reliefu, vendar pa na zadnji strani ni vbočenega dela kot pri embossingu.

Kartice s podpisno stezo:

Podpisno stezo tako kot scratch-off trak natisnemo na že prej potiskano kartico. Podpisna steza je v osnovi le poseben material, ki omogoča, da na kartico pišemo tudi s kemičnim svinčnikom (neposredni zapis s kemičnim svinčnikom na PVC kartico bi se namreč kar hitro izbrisal). Podpisno stezo pa dodajamo tudi na prazne bele kartice – zato je omogočen tudi kasnejši potisk. Pri kasnejšem potisku smo pozorni le na pripravo na tisk, saj moramo polje podpisne steze izločiti, tako da se ne nanjo ne tiska.

Kdaj in za koga?

Vse tri opisane funkcije so primerne za različne organizacije, ki bi v njih prepoznali prednost za svoje uporabnike (podpisna steza in Braillova pisava) ali pa marketinške podvige (scratch-off trak). Najpogosteje se organizacije odločajo prav za podpisne steze, vsekakor pa številna podjetja vzpodubjamo tudi k uporabi Braillove pisave za svoje kartice.

Poleg omenjenih rešitev je mogoča tudi drugačna funkcionalna obogatitev PVC kartic (npr. RFID), možnosti vizualne personalizacije (od kartic z zlatom do prozornih kartic) ter nabor materialov (npr. lesena kartica ali kartica iz biorazgradljivega materiala). Kombinacij pa je toliko, da bo lažje, če se nam oglasite na info@identiks.si - skupaj bomo poiskali funkcijo, dizajn in rešitev, ki bo najbolj ustrezala vašim potrebam.Preberite tudi
Multiuporabne PVC kartice

Tina Logar,

Preberi več
Nasvet strokovnjaka: varnostni elementi na karticah

Dobra identifikacijska kartica nosi veliko več, kot le ime in fotografijo. Zahteva namreč tudi številne varnostne elemente, ki vas in vašo kartico zaščitijo pred nedovoljenimi posegi ter poneverbo.

9. maj, 2017

Preberi več
ID kartice so še zelo 'in'

Največji svetovni kartični sejem Cartes se je letos prvič preselil v Cannes, s tem pa prinesel tudi eno veliko in dobrodošlo spremembo – združil se je s sejmom Trustech, ki je osredotočen predvsem na identifikacijo, plačevanje in varnost.

3. januar, 2017

Preberi več
Nasvet strokovnjaka: primerjava aplikacij na karticah

Različne storitve potrebujejo različne rešitve. Pri uporabi raznovrstnih kartic, npr. plačilnih, karticah zvestobe, članskih, identifikacijskih, dostopnih, ipd. zato svojim strankam vedno svetujemo pri izbiri aplikacij, ki naj jih imajo njihove kartice. L

25. april, 2017

Preberi več
Priljubljene oznake
Pogosta iskanja

Sorodni članki

29. 3. 2018

Posebna ponudba - Zaščitite svoje brezstične kartice!

V prvem spomladanskem IDE.izboru bomo zaščitili vaše podatke in denar! Na vse anti-skimming pripomočke, ki zagotavljajo zaščito za vaše brezstične kartice, vam ponujamo do 20% popust!

Preberi več

2. 2. 2019

Multifunkcijska darila za večjo uporabniško vrednost

Prejemniki imajo radi maksimalno uporabnost promocijskega izdelka. Multifunkcijski izdelki z dvema ali več nameni bodo letos še bolj izstopali. Poglejte si nekaj izmed multifunkcijskih izdelkov, ki so na voljo pri nas.

Preberi več

4. 7. 2017

Kako do večje varnosti ob spletnem nakupovanju?

Enostavnost mobilnega plačevanja nam po eni strani olajša nakupovanje, po drugi strani pa nas izpostavlja nepridipravom, ki skušajo prelisičiti varnostne mehanizme ter svoj zaslužek povečati z nižanjem stanja na našem računu. Eden od razlogov za to so.

Preberi več

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinahBodite obveščeni o aktualnih vsebinah

{{ item }}

{{ state.newsletter_success }}