Iskanje Košarica

Iskanje ni obrodilo rezultatov.

Košarica
{{ cart_item.image_alt }}
{{ cart_item.title }}

Cena: {{ cart_item.formatted_price_per_piece }}
Količina: {{ cart_item.qty }}x

Skupaj :
{{ state.order.item_total }}

  • Darilo ob vsakem nakupu Darilo ob vsakem nakupu
  • Garantirana kvaliteta Garantirana kvaliteta

Biorazgradljiva identifikacija

  • Reciklirane PVC kartice
  • Okolju prijazno
  • BIO materiali

3. februar, 2017

Biorazgradljiva identifikacija

Majhne spremembe, ki jih storimo v načinu poslovanja ali pa v nabavi osnovnih sredstev in potrebščin imajo na koncu dne prepoznaven vpliv na naše okolje. V IDentiksu zato promoviramo uporabo biorazgradljivih materialov, kjer lahko ti s svojo funkcionalnostjo nadomestijo klasične PVC izdelke.
 
Ena izmed takšnih sredstev v podjetjih so tudi identifikacijske kartice in dodatki, ki jih uporabljamo za njihovo nošenje. Identifikacijske kartice uporabljajo vsi naši zaposleni, običajno jo pridobijo naši obiskovalci, člani različnih društev. Na izrednih dogodkih - kot so konference, izobraževanja in poslovna druženja – pa identifikacijske ali darilne kartice izdamo tudi vsem obiskovalcem.
 
Recikliranje PVC kartic


Alternativa za klasične PVC kartice je lahko recikliranje in ponovno uporaba obstoječih PVC kartic. Proces, ki so ga razvili pri Earthworks omogoča popolno reciklažo obstoječih PVC kartic in hkrati nadaljnjo možnost recikliranja proizvedenega materiala. T.i. naravi prijazna plastika omogoča enako funkcionalnost in značilnost kartic, kot izvorni PVC.
 
Biorazgradljive identifikacijske kartice
Okolju najbolj prijazna možnost pa so "Plus - card bio" kartice, ki so narejene iz popolnoma neškodljivih BIO materialov. Ti se v naravnem okolju razgradijo že v roku 4-5 let in nimajo prav nikakršnih toksičnih učinkov. Velika prednost biorazgradljivih kartic pa je v tem, da ohranjajo funkcionalnost in obliko svojih PVC predhodnikov, zato so primerne za darilne, članske, identifikacijske kartice, kartične hotelske ključe, dokumente, igralne karte, … 


Deli s prijatelji:


Za več novic in novosti nam sledite na družabnih omrežjih:

Tina Logar

Prodaja

Študentka magistrskega študija na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, smer Mednarodno poslovanje. Je nasmejana, iskrena ter trmasta pri doseganju svojih ciljev.

Vsi članki tega avtorja

Preberite tudi
ID kartice so še zelo 'in'

Največji svetovni kartični sejem Cartes se je letos prvič preselil v Cannes, s tem pa prinesel tudi eno veliko in dobrodošlo spremembo – združil se je s sejmom Trustech, ki je osredotočen predvsem na identifikacijo, plačevanje in varnost.

3. januar, 2017

Preberi več
Priljubljene oznake
Pogosta iskanja

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinahBodite obveščeni o aktualnih vsebinah

{{ item }}

{{ state.newsletter_success }}