Iskanje Košarica

Iskanje ni obrodilo rezultatov.

Košarica
{{ cart_item.image_alt }}
{{ cart_item.title }}

Cena: {{ cart_item.formatted_price_per_piece }}
Količina: {{ cart_item.qty }}x

Skupaj :
{{ state.order.item_total }}

  • Darilo ob vsakem nakupu Darilo ob vsakem nakupu
  • Garantirana kvaliteta Garantirana kvaliteta

Mednarodni sejem Trustech Payments/Identification v Parizu

30. november, 2023

Te dni se mudimo na največjem mednarodnem sejmu s področja inovativnih načinov plačil ter identifikacijskih rešitev Trustech. Poteka v Parizu med 28.-30.11.2023 in naša ekipa se ga je udeležila z namenom, da raziščemo trende, poiščemo nove inovativne rešitve, ki bi jih lahko integrirali skupaj z našimi, se srečamo z našimi obstoječimi poslovnimi partnerji, pa tudi, da spoznamo kakšnega novega.

Sejem združuje profesionalne ekipe in posameznike s področja digitalnega, kartičnega in ID poslovanja s poudarkom na novih rešitvah s področja varnosti finančnega poslovanja ter identifikacijskih rešitev, predstavljene pa so tudi rešitve s področja biometrije, kriptografije, elektronskih komponent ter senzorjev, IKT rešitev, programske opreme in storitev, IoT, operacijskih sistemov za čitalce kartic in terminale,… in še mnogo drugih rešitev.

Dogodek obišče preko 6500 obiskovalcev, ki se lahko udeležijo konference in več kot 70 zanimivih predavanj z mednarodnimi izkušenimi strokovnjaki na področju inovacij in ID rešitev. Prav tako pa se lahko srečujejo s poslovnimi partnerji na sejemskem prostoru, kjer razstavlja več kot 150 razstavljalcev iz celega sveta.

 

IDENTIKSOVA EKIPA NA TRUSTECH 2023

Tudi naša ekipa je del konferenčnega in sejemskega dogajanja. Raziskali smo preštevilne novosti, se srečali z našimi dolgoletnimi partnerji HID in mnogimi drugimi, družili in poklepetali z mladim dirkačem Romainom Leroux-om, odličnim voznikom dirkalnika Aston Martin in tekmovalcem na Fanatec GT World Challenge, spoznali pa smo tudi zanimive nove potencialne poslovne partnerje.

Z največjim veseljem ugotavljamo da se rešitve zagotovo premikajo v smeri trajnostnega delovanja in skrbi za okolje, kar je tudi naše lastno poslanstvo in način poslovanja. Tako se v okviru ESG regulativ kartične rešitve zagotovo spreminjajo iz klasičnega na trajnostni način – v smislu, da bodo materiali za ID kartice iz velikega deleža recikliranih materialov ali celo laminiranega papirja. Našli smo veliko raznovrstnih kartic iz lesa, tako navadne ID kot tudi čipirane, NFC kartice in RFID, ki pa že imajo vključen FSC certifikat za ekološko upravljanje z gozdovi.

Preštevilne novosti bomo seveda še delili z vami na naših kanalih.

Več o sejmu Trustech si lahko preberete na spletni strani https://www.trustech-event.com/

 


Deli s prijatelji:


Za več novic in novosti nam sledite na družabnih omrežjih:

Jasna Triller

Direktorica

Lastnica in ustanoviteljica podjetja IDentiks. Diplomantka Visoke ekonomske šole Univerze v Mariboru, strastna podjetnica in mamica 2 otrok, ki se je že v mladih letih zaljubila v kartice. Po naravi optimistična, delovna, pogumna ter tudi trmasta levinja, ki navadno doseže svoje.

Vsi članki tega avtorja

Sorodni članki

14. 8. 2017

Kako izbrati primerno poslovno darilo?

Iskanje pravega poslovnega darila je pogosto težavno, stresno in ima lahko ob napačni izbiri ter neprimernem načinu obdarovanja tudi negativen učinek. K sreči obstajajo smernice, kako izbrati primerno poslovno darilo...

Preberi več

31. 7. 2017

Prevoz v službo ali trgovino je lahko bolj 'zelen'

Jutranje vstajanje in premik na delovno mesto lahko za marsikoga predstavlja enega bolj stresnih trenutkov v dnevu. Kaj pa če bi lahko skupaj z našimi dnevnimi migracijami naredili...

Preberi več

11. 11. 2022

Na največji e-commerce jam konferenci v Zagrebu na Hrvaškem smo včeraj prejeli nagrado za najboljšega dobavitelja akreditacij 2022!

Na največji e-commerce jam konferenci v Zagrebu na Hrvaškem smo včeraj prejeli nagrado za najboljšega dobavitelja akreditacij 2022!

Preberi več

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinahBodite obveščeni o aktualnih vsebinah

{{ item }}

{{ state.newsletter_success }}