Iskanje Košarica

Iskanje ni obrodilo rezultatov.

Košarica
{{ cart_item.image_alt }}
{{ cart_item.title }}

Cena: {{ cart_item.formatted_price_per_piece }}
Količina: {{ cart_item.qty }}x

Skupaj :
{{ state.order.item_total }}

  • Darilo ob vsakem nakupu Darilo ob vsakem nakupu
  • Garantirana kvaliteta Garantirana kvaliteta

Modularnost pri kartičnih tiskalnikih

19. julij, 2017

Kartični tiskalniki so namenjeni izdaji personaliziranih in izbranih identifikacijskih izkaznic za različne potrebe njihovih uporabnikov. Zato so v podjetju HID Global razvili tiskalnike, ki imajo modularno zasnovo, kar pomeni, da tiskalniku, ki ga imamo v lasti, lahko dodajamo ali odvzemamo funkcije oz. načine izdelave kartice. Oglejte si različne modele tiskalnikov.


Najpogosteje dodajamo sledeče module za nadgradnjo tiskalnikov:


1. Dvojni podajalnik kartic
Dvojni podajalnik kartic olajša delo z veliko količino kartic, saj omogoča pripravo po 100 kartic na posamezen podajalnik. Ko tiskalnik zazna, da je v enem podajalniku zmanjkalo kartic tako uporabi drugega, uporabnik pa enostavno dopolni kartice v prvi podajalnik, brez potrebe po prekinitvi tiskalnega procesa. Dvojni podajalnik kartic tako poenostavlja upravljanje s karticami in minimalizira izpade.

2. Možnost dvostranskega tiskanja
Ker kartice pogosto potiskamo na obeh straneh nam lahko možnost obojestranskega tiska prihrani dragocen čas. V enem postopku namreč hkrati potiskamo obe strani, kar pomeni, da postopka tiska ni potrebno ponavljati na drugi strani.

3. Laminator
Laminator poskrbi za dodatno (fizično) zaščito naše kartice. Nadgradnjo enostranskega oz. dvostranskega laminatorja tako izvedemo, kadar želimo natisnjene kartice dodatno zaščititi pred zunanjimi vplivi in obrabo, torej za kartice, ki so namenjene za dolgotrajno uporabo.

4. Tehnologije za enkodiranje kartic
Kartični tiskalniki imajo tudi možnost branja in zapisovanja podatkov na kartice s pomočjo različnih čitalcev, ki omogočajo komunikacijo med brezkontaktnimi karticami, kontaktnimi karticami in magnetno stezo. Tiskalnike tako poljubno nadgradite po lastnih potrebah - lahko je tudi kombinacija kontaktnega in brezkontaktnega čitalca.

5. Wireless modul
Velika prednost wireless modula je v enostavnosti povezovanja, predvsem pa v dejstvu, da je v produkcijskem procesu lahko na posamezen tiskalnik povezanih več računalnikov (prednost tisklanika v mreži). Uporabnost wireless modula pa se pokaže tudi v trenutkih, ko je naš tiskalnik mobilen - ga prenašamo iz lokacije na lokacijo - saj je vzpostavitev dela veliko hitrejša.

Modularna zasnova nam olajša in pohitri delo s kartičnim tiskalnikom, predvsem pa omogoča prilagoditev kartičnega tiskalnika potrebam organizacije ali pa posameznega projekta.Za več novic in novosti nam sledite na družabnih omrežjih:

Anja Pirc

Grafična oblikovalka & Proizvodnja

25-letna študentka, ki zaključuje študij Grafičnih in interaktivnih komunikacij. Podjetju se je pridružila oktobra 2015 kot pomoč v proizvodnji in grafičnem oblikovanju. Je vedno nasmejana in pripravljena na nove izzive, ki zahtevajo kreativno žilico.

Vsi članki tega avtorja

Preberite tudi
Nasvet strokovnjaka: najem kartičnega tiskalnika

Če se v sklopu vsakodnevnega poslovanja srečujete s številnimi poslovnimi obiski, prodajno komunikacijo s člani in zvestimi kupci ter potrebo po identifikaciji obiskovalcev, potem ste se zagotovo srečali...

21. julij, 2017

Preberi več
Nasvet strokovnjaka: Spoznajte proces izdelave kartice

Termotransferni tiskalniki omogočajo takojšen potisk kartice (DTC – direct to card) in so namenjeni predvsem personalizaciji kartic – dotisku različnih podatkov, imen, številk, črtnih kod, ipd. Njihove glavne prednosti so...

Tanja Peršin,

Preberi več
Priljubljene oznake
Pogosta iskanja

Sorodni članki

11. 11. 2016

Vpeljava programa zvestobe je proces

»Zvestoba kupcev za podjetja ne pomeni le, da se kupci redno vračajo v vašo trgovino – bistvo upravljanja z zvestobo kupcev je v odnosu, ki ga vzpostavimo z njimi.« Preberite celoten intervju z IDentiksovim direktorjem in strokovnjakom za zvestobo Juretom

Preberi več

6. 11. 2017

Wellcheck – katere storitve koristijo vaše stranke?

IDE Well.check aplikacija deluje na spletnem brskalniku, podatki pa se beležijo v oblaku, zato so vedno na varnem. Za delovanje sistema poleg dostopa do aplikacije potrebujete le še kartice dostopa, kamor...

Preberi več

25. 9. 2018

Kako izbrati darilo, ki bo navdušilo udeležence vašega dogodka?

Če boste na dogodku udeležence obdarovali zgolj s papirnimi bloki z vašim logotipom, zagotovo ne boste pustili dobrega vtisa pri udeležencih. Darilo se lahko uporabi kot strateška poteza za nadgradnjo dialoga s ciljno publiko. Če boste uspeli razviti dobr

Preberi več

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinahBodite obveščeni o aktualnih vsebinah

{{ item }}

{{ state.newsletter_success }}