Iskanje Košarica

Iskanje ni obrodilo rezultatov.

Košarica
{{ cart_item.image_alt }}
{{ cart_item.title }}

Cena: {{ cart_item.formatted_price_per_piece }}
Količina: {{ cart_item.qty }}x

Skupaj :
{{ state.order.item_total }}

 • Darilo ob vsakem nakupu Darilo ob vsakem nakupu
 • Garantirana kvaliteta Garantirana kvaliteta

Termotransferni kartični tiskalnik in kodirec FARGO® DTC4500

 • Kartični tiskalnik Fargo DTC 4500e

  Kartični tiskalnik Fargo DTC 4500e

 • Kartični tiskalnik Fargo DTC 4500e

  Kartični tiskalnik Fargo DTC 4500e

 • Kartični tiskalnik Fargo DTC 4500e

  Kartični tiskalnik Fargo DTC 4500e

 • Kartični tiskalnik Fargo DTC 4500e

  Kartični tiskalnik Fargo DTC 4500e

 • Kartični tiskalnik Fargo DTC 4500e

  Kartični tiskalnik Fargo DTC 4500e

B2B {{ product.formatted_qty_price }}

Cena vključuje DDV

{{ product.formatted_qty_old_price }}
{{ property_category.title }}

Količina Cena na kos : {{ product.formatted_qty_price_per_piece }} / kos

Ker izdelek v izbrani količini ni na zalogi,
je dobavni rok cca. 10 delovnih dni. Za več informacij nas kontaktirajte.

Ker izdelek v izbrani količini ni na zalogi,
je dobavni rok 10 delovnih dni.


V primeru posebnih zahtev pošljite povpraševanje.

Za izračun cene pošljite povpraševanje. Pošlji povpraševanje

Za tiskanje visokokakovostnih kartic bo tiskalnik in kodirnik FARGO® DTC4500e odlična izbira. Zasnovan je za srednja in večja podjetja oz. organizacije, šole in vladne institucije, ki iščejo zanesljive, dolgoročne tiskalnike in kodirnike za tiskanje kartic in kodiranje kartic.

DTC4500e tiskalnik in kodirnik HID Global vzdrži vsakodnevne zahteve za tiskanje velikih količin kartic. Tiskalnik omogoča dodatne varnostne funkcije - kot so zaščita gesel in podatkov za dešifriranje in neobvezno holografski ali fluorescenčni (UV) potisk, kar dramatično povečuje vzdržljivost kartic. Idealna izbira za organizacije, ki potrebujejo napredno zaščito kartice.

DTC4500e ima modularno zasnovo kar vam omogoča kadarkoli dodati nove funkcionalnosti, ki jih vaša organizacija potrebuje. Na primer, lahko dodate modul za obojestransko tiskanje, kjer so specifične informacije podjetja ali zaposlenih na zadnji strani kartice, kjer je zaželjena tudi črtna koda ali digitalni podpis.

Namenjen je za proizvodnjo visoko varnih kartic, ki so odporne na ponarejanje in tako povečajo vzdržljivost. Lahko izberete bodisi eno ali dvostransko holografske slike lamel, ali pa z vgrajenim iClass SE® kodirnik za racionalizirano ustvarjanje, kodiranje in upravljanje. Prav tako je na voljo Wi-Fi ™ dodatek, ki vam omogoča tiskanje kartic kadarkoli in kjerkoli, prek zavarovanega brezžičnega omrežja.

Tiskalnik DTC4500e je popolnoma združljiv s programsko opremo HID Global Asure ID® za personalizacijo kartic, kar nam omogoča ustvarjanje in kodiranje po meri.

Sedma generacija FARGO ID tiskalnikov je podprta s 3 letno garancijo. Tiskalniki se enostavno integrirajo v delovno okolje z ostalimi HID produkti, kar zagotavlja in ohranja najvišje zaupanje v ime, v tiskanje kartic in varne rešitve identitete.

 

Glavne značilnosti tiskalnika in enkodirnika za kartice DTC4500

 

Hitrost: Tiskalnik in enkodirnik kartic DTC4500 tiska, kodira, dodaja fluorescentni tisk in laminira varnostne kartice, in sicer enostransko ali dvostransko in vse to z zelo visoko hitrostjo in v enem hodu. Njegova vrhunska zmogljivost je idealna za uporabnike, ki potrebujejo velik obseg naklad, kjer sta kakovost in varnost najpomembnejši. Uživajte vrhunsko učinkovitost z zelo visoko hitrostjo tiskanja z uporabo samo ene ‒ USB ali Ethernet povezave. Standardni podajalec  za 200 kartic omogoča dodatno kapaciteto in je idealen za uporabnike, ki potrebujejo velike naklade, pri katerih sta kakovost in varnost najpomembnejši.


Modularna zasnova: Tiskalnik za kartice DTC4500 je mogoče nadgraditi na licu mesta in ga s tem prilagajati vašim potrebam. Dodajte možnost dvostranskega tiskanja na kartice. Dodajte enostransko ali dvostransko laminacijo hologramske folije za obstojnost in večjo varnost. Dodajte HID kontaktno kodiranje (125 kHz), iCLASS brezkontaktno kodiranje (13,56 MHz) ali kodiranje kontaktnega čipa.  Dodajte : istostranski  podajalec  za vnašanje in izstavljanje identifikacijskih kartic.

S spremembami vaših potreb se spreminja tudi vaš tiskalnik in enkodirnik kartic DTC4500.


Preprosta namestitev in preprosta uporaba: S svojo kompaktnostjo in opcijskim istostranskim podajalcem za vnašanje in izstavljanje kartic, je oblikovan za kar največjo mero prilagodljivosti.  Z obstojnim načinom polnjenja, SmartScreenTMgrafičnim zaslonom, preprosto intuitivno namestitvijo, smo tiskalnik in enkodirnik za kartice DTC4500  izdelali za podjetja, ki potrebujejo višjo stopnjo varnosti brez dodatnih visokih vlaganj in porabljanjem časa za usposabljanje.


Tiskajte, kjer želite: Tiskalnik in enkodirnik DTC4500 je mogoče preprosto integrirati v obstoječe IT mreže in moč ga je uporabljati tako za tiskanje kartic pri aparatu, kakor tudi za tiskanje na daljavo.


Maksimalno udobje: Naš standardni dvojni podajalec za 200 kartic omogoča takojšen dostop do dveh različnih zalog kartic za čim bolj nemoteno tiskanje.


Zanesljiv: Za svoje tiskalnike in enkodirnike, s katerimi tiskate neposredno na kartico, nudimo 2 letno garancijo.  Vsak izmed naših Fargo tiskalnikov 7. generacije je zmožen tiskanja po vsej površini kartice, opremljen je z HID čitalci in ostalimi moduli za zaščito naložbe.


Najboljša podpora v razredu: Vključen je tudi FARGO Workbench diagnostični pripomoček, ki omogoča vzdrževanje tiskalnika. Orodje za pomoč pri določanju barv  (Color Assist) prilagaja standardizirane barve in s tem zagotavlja natančno tiskanje grafik, kot so na primer logotipi podjetji.
 
Glavne značilnosti tiskalnika in enkodirnika za identifikacijske kartice DTC4500

 • Modularna zasnova in nadgradnja na licu mesta
 • Zaščita z geslom
 • Grafični zaslon SmartScreen
 • Menjava potrošnega materiala ‒ preprost način polnjenja
 • USB ali opcijsko Ethernet povezava
 • Dvojni podajalec za 200 kartic
 • Opcijsko dvostransko tiskanje
 • Opcijsko dvostranska laminacija hologramskih nalepk
 • Opcijska izbira med 125 kHz, 13,56 MHz kodiranjem magnetnih stez ali kodiranje kontaktnega čipa
 • Opcijski istostranski podajalec za vnašanje in izstavljanje kartic ima kapaciteto 200 plastičnih kartic
 • Opcijsko fluorescentno tiskanje za dodatno UV zaščito
 

DTC4500 je tiskalnik za na plastične kartice, ki omogoča HID varnost s popolno zanesljivostjo FARGO®  tiskalnikov za odlične, visoko kakovostne identifikacijske kartice in priponke z identifikacijsko sliko, profesionalnega videza ‒ preprosto in hitro. 

Našo linijo tiskalnikov, ki tiskajo neposredno na kartice, smo zasnovali, da bi postali novi standard za tiskalnike identifikacijskih kartic.

Info portal

Natisnite sami svoje kartice

Ivana Katarina Milinković, 23. 11. 2017

Potisk in personalizacija kartic podjetju prinese večjo prepoznavnost, zaposlenim poistovetenje z lastnim podjetjem, strankam pa občutek pripadnosti.

Sorodni izdelki

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinahBodite obveščeni o aktualnih vsebinah

{{ item }}

{{ state.newsletter_success }}