Iskanje Košarica

Iskanje ni obrodilo rezultatov.

Košarica
{{ cart_item.image_alt }}
{{ cart_item.title }}

Cena: {{ cart_item.formatted_price_per_piece }}
Količina: {{ cart_item.qty }}x

Skupaj :
{{ state.order.item_total }}

  • Darilo ob vsakem nakupu Darilo ob vsakem nakupu
  • Garantirana kvaliteta Garantirana kvaliteta

Interaktivne vizitke NFC

14. september, 2023

Za lažje razumevanje rabe in njihovih prednosti, vam jih podrobneje opisujemo v nadaljevanju.

Kako delujejo interaktivne NFC kartice?

Interaktivna vizitka NFC je fizična kartica z vdelanim čipom NFC. Ta čip vsebuje podatke, ki jih želite dati v skupno rabo, kot so vaši kontaktni podatki, profili družbenih medijev, spletne strani ali povezave do portfelja.

Prejemnik sporočila se s kartico dotaknete njihovega pametnega telefona - ali obratno, približa telefon k kartici, ki podpira NFC. To dejanje sproži prenos podatkov, podobno kot deluje brezstično plačevanje.

Prejemnikov pametni telefon ga bo pozval, naj odpre določeno aplikacijo ali spletno stran, ki prikazuje podatke in vsebino, ki ste jih delili. To lahko vključuje npr. vaše kontaktne podatke, povezavo do vašega profila LinkedIn, spletno mesto vašega podjetja ali PDF z vašim portfeljem …

Nekaj prednosti uporabe interaktivnih NFC kartic:

Priročnost: Hiter in enostaven način za deljenje podrobnosti.

Izstopajoč pristop: Element digitalne in ininteraktivne izkušnje NFC kartic poskrbi, da lahko izstopate na mrežnem dogodku ali poslovnem srečanju. Ljudje si bodo bolj verjetno zapomnili takšno interaktivno izkušnjo.

Interaktivna vsebina: Na kartico NFC lahko vključite več kot le kontaktne podatke. Delite povezave do svojega spletnega portfelja, videoposnetkov, brošur ali katere koli druge ustrezne vsebine, ki prikazuje vaše delo in strokovnost.

Okolju prijazno in priročno: V primeru uporabe kartic, kot vizitk, lahko NFC kartice zmanjšajo potrebo po tiskanih vizitkah, zaradi česar so bolj trajnostna izbira. Skladno z aktualnimi okoljsko ozaveščenimi poslovnimi praksami.

Posodobitve v realnem času: Za razliko od tradicionalnih tiskanih kartic, katerih vsebina lahko zastari, lahko podatke na kartici NFC posodobite v realnem času. To vam zagotavlja, da imajo prejemniki sporočil vedno dostop do aktualnih vsebin in podatkov.

Analitika: Naša rešitev za upravljanje z interaktivnimi NFC karticami omogoča tudi vogled v analitiko analitiko, ki vam omogoča sledenje, kako pogosto je ciljno občinstvo vašo kartico tapnilo in kakšna je stopnja aktivacije ter interakcije.

Dvig imidža: uporaba interaktivnih vizitk NFC lahko ustvari tehnično podkovano in inovativno podobo za vas ali vaše podjetje.

Združljivost med platformami in povezljivost: Tehnologijo NFC podpira široka paleta pametnih telefonov, vključno z napravami Android in iOS, zaradi česar je dostopna širokemu občinstvu.


Deli s prijatelji:


Za več novic in novosti nam sledite na družabnih omrežjih:

Jasna Triller

Direktorica

Lastnica in ustanoviteljica podjetja IDentiks. Diplomantka Visoke ekonomske šole Univerze v Mariboru, strastna podjetnica in mamica 2 otrok, ki se je že v mladih letih zaljubila v kartice. Po naravi optimistična, delovna, pogumna ter tudi trmasta levinja, ki navadno doseže svoje.

Vsi članki tega avtorja

Sorodni članki

16. 3. 2017

Organizirate dogodek? Digitalizirajte ga!

Ste že kdaj organizirali dogodek? Se sprašujete, kako bi zmanjšali dolge čakalne vrste ter pospešili prijavljanje in preverjanje udeležencev? Vas zanima, kaj vse se je dogajalo (»v ozadju«) dogodka?

Preberi več

31. 1. 2017

RFID – tehnologija preteklosti in prihodnosti

Prva poznana uporaba identifikacije preko radijskih frekvenc (danes poznano kot RFID rešitve) se je zgodila še v času 2. svetovne vojne, ko so nemški, japonski, ameriški in britanski kontrolorji radarje uporabljali za prepoznavo približujočih se letal, ko

Preberi več

4. 10. 2023

Z našo NFC rešitvijo na dogodku Superbrands Slovenija!

Zadnji teden septembra je potekal odličen dogodek Superbrands Slovenija Superbrands Slovenija I Dobrodošli med najboljšimi, kjer so uporabili našo inovativno rešitev - interaktivne kartice z NFC vabilom. Kartice so imele dvojno funkcijo - služile so k

Preberi več

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinahBodite obveščeni o aktualnih vsebinah

{{ item }}

{{ state.newsletter_success }}