Iskanje Košarica

Iskanje ni obrodilo rezultatov.

Košarica
{{ cart_item.image_alt }}
{{ cart_item.title }}

Cena: {{ cart_item.formatted_price_per_piece }}
Količina: {{ cart_item.qty }}x

Skupaj :
{{ state.order.item_total }}

  • Darilo ob vsakem nakupu Darilo ob vsakem nakupu
  • Garantirana kvaliteta Garantirana kvaliteta

Nasvet strokovnjaka: Dodaten plus identifikacijske opreme

3. avgust, 2017

Nasvet strokovnjaka: Dodaten plus identifikacijske opreme

Identifikacijski (ID) dodatki obsegajo od različnih vrst akreditacijskih kartic, zaščitnih ovitkov in ovratnih trakov, do zapestnic, hologramskih nalepk in promocijskih priponk.

S pomočjo različnih vrst identifikacije običajno uredite nadzor nad dostopom do konferenčnega prostora ter s tem tudi poskrbite za pregled nad izvedbo plačil - črtne kode ali QR omogočajo digitalno potrjevanje dovoljenj in prisotnosti, zapestnice ob ponovnem vstopu udeležence identificirajo kot obiskovalce dogodka, ovratni trakovi ali krokodilčki poskrbijo za vidnost akreditacijske izkaznice, … Toda bistvo vseh teh izdelkov se ne skriva samo v identifikaciji udeleženca.


 
Dodana vrednost različnih ID dodatkov


Različni ID dodatki namreč ponujajo dodatno površino, ki jo lahko izkoristite tudi v oglaševalske namene ter tako povečate budžet za organizacijo dogodka ...
 
1. Površine na zapestnicah, ovratnih trakovih, zadnjih straneh akreditacijskih kartic in promocijskih brošk izkoristite za:

  • oglaševanje partnerjev dogodka (predstavite vizualne oglase in ne le logotipa podjetja, izpostavite partnerje dogodka, izdelajte promocijske priponke in jih umestite v darilne pakete, ...)
  • oglasni prostor zunanjim podjetjem (omogočite prisotnost podjetij, ki niso imela priložnosti sodelovanja, omogočite predstavitev sorodnih izdelkov ali storitev, oglašujte prihajajoče dogodke, ...)
  • predstavitev lastnega promocijskega materiala (izpostavite sorodne izdelke ali storitve, predstavite izbrane izdelke, promovirajte lastno spletno stran, ...)

2. udeležencem na dodatnih površinah (brošura na ovratnem traku, zadnja stran akreditacijske kartice, kartončki z vsebino, ...) ponudite informacije o urniku dogodka

3. z dotiskom QR kodo na ID dodatke (broško, kartico, jo-jo obesek, ...) omogočite hiter dostop do spletne strani, družabnega omrežja ali nagradne igre

Katere ID dodatke lahko uporabite?
Prelistajte naš katalog ID dodatkov ali poglejte spodnje predlog - priporočamo namreč uporabo dodatkov z večjo površino, npr.:

  • Ovratni trakovi omogočajo kvaliteten bravni potisk. Izbirate lahko med različnimi širinami, materiali ali dodatnimi funkcionalnostmi (npr. USB ključ ali piščalka). 
  • Ovitki za kartice so namenjeni za zaščito kartic ali kartončkov. Na voljo so v mehki ali trdi verziji različnih dimenzij. Izberete pa lahko tudi zaščitni ovitek CardGuard, ki bo RFID kartice ščitil pred zlorabo.
  • Jo-jo obeske uporabljamo za nošenje ID kartic in omogoča dotisk logotipa ali slike.
  • Priponke in broške so enostavna identifikacijska rešitev za vsa podjetja in trgovine, kjer je imidž podjetja ali dogodka pomemben. Na voljo v različnih načinih pripenjanja, materialih, barvah in dimenzijah omogočajo dotisk želelnih vsebin.
  • ID zapestnice priporočamo za športne prireditve, konference, koncerte in festivale, hotele, resorte, zdraviliška, kampe, nočne klube, bazene, ... prav zato so na voljo v številnih materialih, stilih in barvah ter omogočajo želen potisk. Poglejte si tudi tiskalnik za zapestnice, ki lahko tiska zapestnice kar na samem dogodku.

V IDentiksu pa ponujamo tudi novo generacijo zapestnic za dogodke, ki z večjo površino in boljšim materialom omogočajo višjo kvaliteto potiska.


NFC

Deli s prijatelji:


Za več novic in novosti nam sledite na družabnih omrežjih:

Anja Pirc

Grafična oblikovalka & Proizvodnja

25-letna študentka, ki zaključuje študij Grafičnih in interaktivnih komunikacij. Podjetju se je pridružila oktobra 2015 kot pomoč v proizvodnji in grafičnem oblikovanju. Je vedno nasmejana in pripravljena na nove izzive, ki zahtevajo kreativno žilico.

Vsi članki tega avtorja

Preberite tudi
Zakaj vse uporabiti NFC zapestnice na festivalih? Od koristi do zabave!

Ste organizator festivala ali dogodka in se soočate z dolgimi čakalnimi vrstami, nepreglednim in počasnim plačevanjem vaših storitev ali pa si želite, da vaši udeleženci na zabaven način sodelujejo in hkrati promovirajo vaš dogodek?

4. avgust, 2017

Preberi več
Priljubljene oznake
Pogosta iskanja

Sorodni članki

15. 12. 2022

Predstavljamo popolnoma nov lastni produkt: EVENTIKS - Aplikacija za celovito vodenje in spremljanje udeležencev dogodka

Učinkovitost procesov na dogodkih že nekaj časa močno pridobiva na pomenu, v zadnjem obdobju pa je močno narasla potreba po digitalizaciji, hitri pretočnosti na mestih, kjer se na samih dogodkih rada napravi gneča, zlasti pa je pomembno, da ima organizato

Preberi več

10. 1. 2017

Zaščitni IDE ovitek rfid kartic

CardGuard ščiti vse kreditne kartice ter ostale rfid (brezstične) kartice – kot npr za Šole, Casinoje, ipd., katere uporabljajo rfid tehnologijo. Idealno za uporabo v katerikoli denarnici ali torbici. Ovitek blokira skeniranje RFID čipa, vgrajena v so

Preberi več

19. 9. 2017

Beleženje udeležencev dogodka s pomočjo orodij

Beleženje aktivnosti vaših udeležencev v realnem času omogoča vpogled v dogajanje na vašem dogodku. Pri tem je pomembno...

Preberi več

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinahBodite obveščeni o aktualnih vsebinah

{{ item }}

{{ state.newsletter_success }}