Iskanje Košarica

Iskanje ni obrodilo rezultatov.

Košarica
{{ cart_item.image_alt }}
{{ cart_item.title }}

Cena: {{ cart_item.formatted_price_per_piece }}
Količina: {{ cart_item.qty }}x

Skupaj :
{{ state.order.item_total }}

  • Darilo ob vsakem nakupu Darilo ob vsakem nakupu
  • Garantirana kvaliteta Garantirana kvaliteta

Nasvet strokovnjaka: Dodaten plus identifikacijske opreme

3. avgust, 2017

Nasvet strokovnjaka: Dodaten plus identifikacijske opreme

Identifikacijski (ID) dodatki obsegajo od različnih vrst akreditacijskih kartic, zaščitnih ovitkov in ovratnih trakov, do zapestnic, hologramskih nalepk in promocijskih priponk.

S pomočjo različnih vrst identifikacije običajno uredite nadzor nad dostopom do konferenčnega prostora ter s tem tudi poskrbite za pregled nad izvedbo plačil - črtne kode ali QR omogočajo digitalno potrjevanje dovoljenj in prisotnosti, zapestnice ob ponovnem vstopu udeležence identificirajo kot obiskovalce dogodka, ovratni trakovi ali krokodilčki poskrbijo za vidnost akreditacijske izkaznice, … Toda bistvo vseh teh izdelkov se ne skriva samo v identifikaciji udeleženca.


 
Dodana vrednost različnih ID dodatkov


Različni ID dodatki namreč ponujajo dodatno površino, ki jo lahko izkoristite tudi v oglaševalske namene ter tako povečate budžet za organizacijo dogodka ...
 
1. Površine na zapestnicah, ovratnih trakovih, zadnjih straneh akreditacijskih kartic in promocijskih brošk izkoristite za:

  • oglaševanje partnerjev dogodka (predstavite vizualne oglase in ne le logotipa podjetja, izpostavite partnerje dogodka, izdelajte promocijske priponke in jih umestite v darilne pakete, ...)
  • oglasni prostor zunanjim podjetjem (omogočite prisotnost podjetij, ki niso imela priložnosti sodelovanja, omogočite predstavitev sorodnih izdelkov ali storitev, oglašujte prihajajoče dogodke, ...)
  • predstavitev lastnega promocijskega materiala (izpostavite sorodne izdelke ali storitve, predstavite izbrane izdelke, promovirajte lastno spletno stran, ...)

2. udeležencem na dodatnih površinah (brošura na ovratnem traku, zadnja stran akreditacijske kartice, kartončki z vsebino, ...) ponudite informacije o urniku dogodka

3. z dotiskom QR kodo na ID dodatke (broško, kartico, jo-jo obesek, ...) omogočite hiter dostop do spletne strani, družabnega omrežja ali nagradne igre

Katere ID dodatke lahko uporabite?
Prelistajte naš katalog ID dodatkov ali poglejte spodnje predlog - priporočamo namreč uporabo dodatkov z večjo površino, npr.:

  • Ovratni trakovi omogočajo kvaliteten bravni potisk. Izbirate lahko med različnimi širinami, materiali ali dodatnimi funkcionalnostmi (npr. USB ključ ali piščalka). 
  • Ovitki za kartice so namenjeni za zaščito kartic ali kartončkov. Na voljo so v mehki ali trdi verziji različnih dimenzij. Izberete pa lahko tudi zaščitni ovitek CardGuard, ki bo RFID kartice ščitil pred zlorabo.
  • Jo-jo obeske uporabljamo za nošenje ID kartic in omogoča dotisk logotipa ali slike.
  • Priponke in broške so enostavna identifikacijska rešitev za vsa podjetja in trgovine, kjer je imidž podjetja ali dogodka pomemben. Na voljo v različnih načinih pripenjanja, materialih, barvah in dimenzijah omogočajo dotisk želelnih vsebin.
  • ID zapestnice priporočamo za športne prireditve, konference, koncerte in festivale, hotele, resorte, zdraviliška, kampe, nočne klube, bazene, ... prav zato so na voljo v številnih materialih, stilih in barvah ter omogočajo želen potisk. Poglejte si tudi tiskalnik za zapestnice, ki lahko tiska zapestnice kar na samem dogodku.

V IDentiksu pa ponujamo tudi novo generacijo zapestnic za dogodke, ki z večjo površino in boljšim materialom omogočajo višjo kvaliteto potiska.


NFC

Deli s prijatelji:


Za več novic in novosti nam sledite na družabnih omrežjih:

Anja Pirc

Grafična oblikovalka & Proizvodnja

25-letna študentka, ki zaključuje študij Grafičnih in interaktivnih komunikacij. Podjetju se je pridružila oktobra 2015 kot pomoč v proizvodnji in grafičnem oblikovanju. Je vedno nasmejana in pripravljena na nove izzive, ki zahtevajo kreativno žilico.

Vsi članki tega avtorja

Preberite tudi
Zakaj vse uporabiti NFC zapestnice na festivalih? Od koristi do zabave!

Ste organizator festivala ali dogodka in se soočate z dolgimi čakalnimi vrstami, nepreglednim in počasnim plačevanjem vaših storitev ali pa si želite, da vaši udeleženci na zabaven način sodelujejo in hkrati promovirajo vaš dogodek?

4. avgust, 2017

Preberi več
Priljubljene oznake
Pogosta iskanja

Sorodni članki

1. 6. 2017

Razlika med pasivnimi in aktivnimi UHF sistemi

Tehnologija RFID (radio frequency identification) omogoča brezžično komunikacijo, ki za najdbo in identifikacijo predmetov uporablja radijske valove in temelji na treh glavnih komponentah – RFID oznaka ali čipirana kartica (oddajnik), RFID čitalec (spreje

Preberi več

2. 2. 2019

Multifunkcijska darila za večjo uporabniško vrednost

Prejemniki imajo radi maksimalno uporabnost promocijskega izdelka. Multifunkcijski izdelki z dvema ali več nameni bodo letos še bolj izstopali. Poglejte si nekaj izmed multifunkcijskih izdelkov, ki so na voljo pri nas.

Preberi več

16. 3. 2017

SEOS: varnost in uporabnost v eni rešitvi

Pametne kartice so namenjene upravljanju in kontroli nad identitetami - pa naj bodo to vaši zaposleni ali pa obiskovalci vaših poslovnih prostorov. Naš partner HID Global je sedaj predstavil nadgradnjo varnih kartic in brezstičnih tehnologij, t.i.iCLASS®

Preberi več

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinahBodite obveščeni o aktualnih vsebinah

{{ item }}

{{ state.newsletter_success }}