Iskanje Košarica

Iskanje ni obrodilo rezultatov.

Košarica
{{ cart_item.image_alt }}
{{ cart_item.title }}

Cena: {{ cart_item.formatted_price_per_piece }}
Količina: {{ cart_item.qty }}x

Skupaj :
{{ state.order.item_total }}

  • Darilo ob vsakem nakupu Darilo ob vsakem nakupu
  • Garantirana kvaliteta Garantirana kvaliteta

Zakaj vse uporabiti NFC zapestnice na festivalih? Od koristi do zabave!

4. avgust, 2017

Ste organizator festivala ali dogodka in se soočate z dolgimi čakalnimi vrstami, nepreglednim in počasnim plačevanjem vaših storitev ali pa si želite, da vaši udeleženci na zabaven način sodelujejo in hkrati promovirajo vaš dogodek?

Vse to že sedaj omogočajo in bodo v prihodnosti slej kot prej postale obvezen del dogodkov in festivalov -  NFC zapestnice.

 

Kaj je NFC?

NFC ali Near Field Communication (komunikacija na blizu) je tehnologija, ki omogoča zapisovanje podatkov. Podatke se prebira s čitalcem na razdalji (običajno) 3 – 5 cm. Zapestnice imajo vgrajeno pasivno NFC oznako, ki ne potrebuje baterije. Energijo namreč pridobi preko čitalca, ko oznako približamo.

NFC zapestnice imajo možnost personalizacije. Na njej se lahko zapišejo različni poljubni podatki o udeležencu.

 

Kakšne so prednosti NFC zapestnic?

NFC tehnologija se je do sedaj uporabila že na več kot 40 festivalih po svetu. Zapestnice imajo mnogo prednosti od hitrega beleženja udeležencev in s tem preprečevanja čakalnih vrst do brezgotovinskega plačevanja in interaktivnega povezovanja prek socialnih omrežij.

Interaktivnost s socialnimi omrežji je običajno dodatna ponudba. Ob nakupu vstopnice preko spleta se na zapestnico lahko zapiše tudi Facebook ali Twitter račun udeleženca. S tem lahko enostavno in hitro omogočite udeležencem, da sporočajo in delijo njihove najljubše trenutke na vašem dogodku.

Udeleženci se pri tem zabavajo, vi pa s tem promovirate lasten dogodek! Na festivalu Bonnaroo v ZDA so udeleženci »ustvarili« kar 1.9 milijona všečkov, 20.000 fotografij in 1.4 milijona komentarjev. Vse to pa je spremljalo več kot 200 milijonov ljudi.

Pri IDentiksu smo šli še korak naprej in razvili tehnologijo imenovano RFID UHF (Ultra High Frequency), ki omogoča hitr branje RFID akreditacij na večji razdalji. To tehnologijo uporabljamo na različnih dogodkih in smo jo poimenovali ID.Conference. Več o tej tehnologiji si lahko preberite tu!


Kje lahko naročim svojo NFC zapestnico?

Pri nas lahko najdete NFC zapestnice različnih materialov z možnostjo potiska in personalizacije kot je opisana zgoraj.

RFID tehnologija je tehnologija prihodnosti, ki bo pospeševala poslovanje in identifikacijo.

Naj vam NFC zapestnice omogočijo preglednost in hitrost, vašim udeležencem pa zadovoljstvo in zabavo!

Vabljeni k ogledu naše široke izbire zapestnic, ki jih lahko najdete v katalogu tukaj

 


Deli s prijatelji:


Preberite tudi
Kakšne informacije nam nudijo RFID oznake?

RFID tehnologija, ki omogoča brezstično identifikacijo in tudi plačevanje je že dobro prežela našo realnost. Najdemo jo v številih aplikacijah ter za optimizacijo procesov ali pa dostopov v poslovne prostore. Ampak ali je res dodobra izkoriščen njen polni

Anja Pirc,

Preberi več
RFID – tehnologija preteklosti in prihodnosti

Prva poznana uporaba identifikacije preko radijskih frekvenc (danes poznano kot RFID rešitve) se je zgodila še v času 2. svetovne vojne, ko so nemški, japonski, ameriški in britanski kontrolorji radarje uporabljali za prepoznavo približujočih se letal, ko

31. januar, 2017

Preberi več
RFID kot sistem za preverjanje delovanja strojev

V podjetju Campbell Soup Co. so RFID tehnologijo uporabili za preverjanje delovanja...

11. maj, 2017

Preberi več
RFID solution for playroom Mala ulica

Read about our RFID reader solution for children's social centre Mala ulica. We have enabled easy access for parents and and clear overview of attendence for centre's administrator.

10. maj, 2017

Preberi več
Rast tehnologije trga RFID

Raziskave kažejo, da se bo trg RFID tehnologije do leta 2020 povečal za več kot 100 % glede na stanje leta 2012. Temu bo najbolj botrovala potreba po...

11. maj, 2017

Preberi več
Priljubljene oznake
Pogosta iskanja

Sorodni članki

6. 11. 2017

Wellcheck – katere storitve koristijo vaše stranke?

IDE Well.check aplikacija deluje na spletnem brskalniku, podatki pa se beležijo v oblaku, zato so vedno na varnem. Za delovanje sistema poleg dostopa do aplikacije potrebujete le še kartice dostopa, kamor...

Preberi več

28. 12. 2022

[2022 v retrospektivi] in napoved za leto 2023

Vsak konec nekega obdobja pomeni tudi možnost za pogled nazaj, za refleksijo. Pomembno se je ustaviti in pogledati, kaj smo dobrega naredili, kakšne napake smo naredili, oziroma kje smo »ga polomili« in predvsem, kaj smo se iz tega naučili!

Preberi več

3. 1. 2017

ID kartice so še zelo 'in'

Največji svetovni kartični sejem Cartes se je letos prvič preselil v Cannes, s tem pa prinesel tudi eno veliko in dobrodošlo spremembo – združil se je s sejmom Trustech, ki je osredotočen predvsem na identifikacijo, plačevanje in varnost.

Preberi več

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinahBodite obveščeni o aktualnih vsebinah

{{ item }}

{{ state.newsletter_success }}