Iskanje Košarica

Iskanje ni obrodilo rezultatov.

Košarica
{{ cart_item.image_alt }}
{{ cart_item.title }}

Cena: {{ cart_item.formatted_price_per_piece }}
Količina: {{ cart_item.qty }}x

Skupaj :
{{ state.order.item_total }}

  • Darilo ob vsakem nakupu Darilo ob vsakem nakupu
  • Garantirana kvaliteta Garantirana kvaliteta

Nasvet strokovnjaka: Večfunkcionalne šolske izkaznice

8. marec, 2017

V IDentiksu že 12 let zagotavljamo hitro in kvalitetno izdelavo kartic ter prilagodljive cene. Sodelovali smo že z več kot 400 naročniki ter izdelali že 4 milijone kartic. To nam je uspelo, ker zaupamo v svoj izdelek ter predvsem, ker svojim strankam redno nudimo kvalitetno izvedbo. Le-ta namreč stranki prinese izkaznico, ki bo vzdržljiva, funkcionalna ter bo zagotovila vse, kar stranka potrebuje.

Različne funkcije za različne potrebe
Šolske izkaznice običajno nosijo le funkcijo identifikacije, vendar pa z novimi zmogljivostmi, ki so rezultat razvoja relativno nizkocenovne tehnologije, prehajajo v večfunkcionalni dokument. Moderne izkaznice imajo namreč lahko vgrajeno dodatno zaščito v obliki hologramskih zaščitnih nalepk, predvsem pa vse pogosteje različne dodatne aplikacije. Najpogosteje tako uporabljamo magnetne zapise, črtne kode ali pa RFID čipe. Medtem ko bodo nekatere funkcije le ščitile pred poneverbo, bodo druge omogočale celo povsem drugačne rešitve: npr. hiter dostop do informacij ali prijavo na malico – kartice je namreč mogoče prilagoditi tudi tako, da je z njimi možno slediti obrokom.
 
Zagotavljanje skladnosti in preglednosti
Pri izdelavi javnih dokumentov vedno sledimo smernicam in zahtevam, ki jih predpisujejo državne ustanove – za izdelavo PVC izkaznic tako velja ISO/IEC 7810 standard, ki predpisuje kriterije za idelavo kartic, kar omogoča uporabo na mednarodni ravni ter vključuje tako človeški kot tudi strojni aspekt (določa dimenzije, materiale ter fizične lastnosti).

Vizualni element
Poleg uradnih zagotovil pa je za šolsko izkaznico pomembna tudi vizualna podoba, ki jo krasi – najpogosteje zato izdelamo izkaznice, ki so skladne s šolskim CGP-jem ali pa celotno grafiko izdelamo na podlagi želja naročnika. Izkaznica, k naj zadosti vsem pogojem kvalitetnega identifikacijskega dokumenta, pa naj nosi tudi relevantne podatke o lastniku ter organizaciji, kateri članstvo izraža.

Izbira identifikacijske izkaznice naj tako nikoli ne bo izvedena na podlagi cene,temveč na podlagi potreb organizacije po morebitni dodatni zaščiti ali po dodatnih funkcijah, kjer lahko večfunkcionalna izkaznica nadomesti ločene dokumente ali orodja.


Deli s prijatelji:


Za več novic in novosti nam sledite na družabnih omrežjih:

Anja Pirc

Grafična oblikovalka & Proizvodnja

25-letna študentka, ki zaključuje študij Grafičnih in interaktivnih komunikacij. Podjetju se je pridružila oktobra 2015 kot pomoč v proizvodnji in grafičnem oblikovanju. Je vedno nasmejana in pripravljena na nove izzive, ki zahtevajo kreativno žilico.

Vsi članki tega avtorja

Preberite tudi
Prednosti re-writable kartic

HID Fargo tiskalniki omogočajo tudi ponoven potisk obstoječih kartic – nadvse uporabna rešitev, ki ni le okoljevarstvena, temveč bo vašemu podjetju prihranila tudi...

Anja Pirc,

Preberi več
Kartica z vonjem kave? Ja!

Anja Pirc,

Preberi več
Najhitrejši kartični tiskalnik

Imate malo podjetje, vodite športno ali kulturno društvo? Potem ste se zagotovo srečali s potrebo po hitrem tisku kvalitetnih identifikacijskih kartic.

Tanja Peršin,

Preberi več
Priljubljene oznake
Pogosta iskanja

Sorodni članki

6. 11. 2017

Wellcheck – katere storitve koristijo vaše stranke?

IDE Well.check aplikacija deluje na spletnem brskalniku, podatki pa se beležijo v oblaku, zato so vedno na varnem. Za delovanje sistema poleg dostopa do aplikacije potrebujete le še kartice dostopa, kamor...

Preberi več

22. 9. 2017

Promocijski material za kampanje

Predsedniška kampanja je v polnem teku, volitve pa se nezadržno bližajo. Ste že nagovorili svoje volivce?

Preberi več

28. 3. 2017

RFID kot sistem za preverjanje delovanja strojev

V podjetju Campbell Soup Co. so RFID tehnologijo uporabili za preverjanje delovanja strojev za proizvodnjo juh.

Preberi več

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinahBodite obveščeni o aktualnih vsebinah

{{ item }}

{{ state.newsletter_success }}