Iskanje Košarica

Iskanje ni obrodilo rezultatov.

Košarica
{{ cart_item.image_alt }}
{{ cart_item.title }}

Cena: {{ cart_item.formatted_price_per_piece }}
Količina: {{ cart_item.qty }}x

Skupaj :
{{ state.order.item_total }}

  • Darilo ob vsakem nakupu Darilo ob vsakem nakupu
  • Garantirana kvaliteta Garantirana kvaliteta

Predstavljamo popolnoma nov lastni produkt: EVENTIKS - Aplikacija za celovito vodenje in spremljanje udeležencev dogodka

  • digitalna rešitev
  • rešitev v oblaku
  • rešitev za akreditacije
  • spletna rešitev
  • personalizirana rešitev
  • digitalna konferenca
  • rešitev za dogodke

15. december, 2022

Učinkovitost procesov na dogodkih že nekaj časa močno pridobiva na pomenu, v zadnjem obdobju pa je močno narasla potreba po digitalizaciji, hitri pretočnosti na mestih, kjer se na samih dogodkih rada napravi gneča, zlasti pa je pomembno, da ima organizator dogodka dober nadzor nad dogajanjem pred in na dogodku. Po dogodku pa je potrebno narediti dobro analizo s pravimi vstopnimi podatki.

Pri IDentiksu smo na vse te izzive odgovorili z lastno programsko rešitvijo in aplikacijo, ki se jo da voditi tudi preko telefona – EVENTIKS aplikacijo za celovito upravljanje z dogodki in registracijo.

Aplikacija nudi učinkovit nadzor in spremljanje vseh vidikov poslovnega dogodka:

-          Registracija/akreditacija udeležencev

-          Preverjanje istovetnosti na dogodku

-          Preverjanje pravic, glede na različne nivoje dostopa

-          Možnost ad hoc zamenjav, hitrih opomb

-          Beleženje registracijskih časov in izdelava celovite analize ter poročila dogodka

-          Možnost več različnih registracijskih mest, ki jih organizator dodaja povsem po meri

Rešitev pa vseskozi razvijamo, tako da bomo kmalu dodali nove uporabne opcije

Aplikacija je samostojna (stand-alone) rešitev v oblaku in upravljanje z njo je čisto enostavno – s pomočjo mobilnega telefona ter CMS vmesnika za celosten pregled in upravljanje z dogodki. 


PREDNOSTI APLIKACIJE EVENTIKS

-          BREZ DODATNE INTEGRACIJE V ZALEDNE SISTEME

EVENTIKS je samostojna (stand-alone) aplikacija, ki ne potrebuje integracije v zaledne sisteme, saj je v oblaku in dostopna ne glede na zaledne procese ter sisteme.

-          POPOLNA SAMOSTOJNOST UPRAVLJANJA

Z aplikacijo EVENTIKS lahko naročnik upravlja popolnoma sam in neodvisno. Naša ekipa ustvari spletno povezavo dogodka, preko katere naročnik dogodek upravlja, po želji pa tudi nadgradi in personalizira po svojih željah. Po potrebi in dogovoru naročniku na pomoč pri upravljanju in nadzoru udeležencev na samem dogodku priskoči tudi naša strokovna ekipa.

-          ENOSTAVNOST UPRAVLJANJA Z APLIKACIJO

Za razliko od večine tovrstnih aplikacij, ki v ozadju oziroma za upravljanje potrebujejo terminal, je EVENTIKS možno upravljati s telefonom, funkcionalnosti pa so na voljo v samo nekaj klikih.

-          POPOLN NADZOR NAD UDELEŽENCI

EVENTIKS omogoča popoln nadzor nad udeleženci dogodka, od njihove prijave do registracije/akreditacije na samem dogodku, in nadzorom nad različnimi nivoji dostopa.

-          ODLIČNA PODPORA IN MOŽNOSTI PERSONALIZACIJE REŠITVE

EVENTIKS je IDentiksova lastna rešitev, ki smo jo razvili s pomočjo naše strokovne ekipe. Zato so možnosti za prilagoditve in razvoj dodatnih funkcionalnosti po meri naročnika neomejene, prav tako nudimo odlično podporo in svetovanje pri uporabi ter možnostih same aplikacije za najboljši dogodek po meri naročnika.

 

ŠTUDIJA PRIMERA: E-Commerce Jam – največja spletna konferenca v regiji / november 2022 in nagrada za najboljšega dobavitelja akreditacij 2022

Aplikacija EVENTIKS je bila digitalna rešitev za registracije/akreditacije in spremljanje udeležencev največje spletne konference E-Commerce Jam 2022, ki je potekala novembra 2022 v Zagrebu.

Konferenca je potekala v Tvornici kulture, Zagreb, udeležilo pa se je je preko 500 udeležencev ter veliko število mednarodnih govorcev. Vsem udeležencem je bil zagotovljen hiter in nemoten vstop na konferenco, pri registraciji pa so bili opremljeni tudi z bio-razgradljivo ID kartico, kar je še pripomoglo k ekološkem, trajnostnem vidiku celotne konference.

Za uspešen, hiter, pretočen in nemoten proces registracij z aplikacijo EVENTIKS je IDentiks prejel nagrado za najboljšega dobavitelja akreditacij 2022.


Deli s prijatelji:


Za več novic in novosti nam sledite na družabnih omrežjih:

Jasna Triller

Direktorica

Lastnica in ustanoviteljica podjetja IDentiks. Diplomantka Visoke ekonomske šole Univerze v Mariboru, strastna podjetnica in mamica 2 otrok, ki se je že v mladih letih zaljubila v kartice. Po naravi optimistična, delovna, pogumna ter tudi trmasta levinja, ki navadno doseže svoje.

Vsi članki tega avtorja

Preberite tudi
Na največji e-commerce jam konferenci v Zagrebu na Hrvaškem smo včeraj prejeli nagrado za najboljšega dobavitelja akreditacij 2022!

Na največji e-commerce jam konferenci v Zagrebu na Hrvaškem smo včeraj prejeli nagrado za najboljšega dobavitelja akreditacij 2022!

Jasna Triller,

Preberi več
Priljubljene oznake
Pogosta iskanja

Sorodni članki

23. 5. 2017

Zelene tehnologije: lesene brezstične NFC kartice

Številna podjetja že prepoznavajo pomembnost »vračanja k naravi« - v svojih izdelkih uporabljajo naravne materiale ter se zavedajo, da je skrb za naravo nujna tudi v produkcijskem procesu.

Preberi več

8. 3. 2017

Nasvet strokovnjaka: Večfunkcionalne šolske izkaznice

V IDentiksu že 10 let zagotavljamo hitro in kvalitetno izdelavo kartic ter prilagodljive cene. Sodelovali smo že z več kot 400 naročniki ter izdelali že 4 milijone kartic. To nam je uspelo, ker zaupamo v svoj izdelek ter predvsem, ker svojim strankam redn

Preberi več

1. 6. 2018

Dobra poslovna komunikacija tudi s pomočjo daril

Poslovna darila že dolgo niso več usmerjena le v samopromocijo z brandiranim kulijem, temveč postaja obdarovanje poslovnih partnerjev tudi dobra poslovna strategija. Pametno obdarovanje lahko spodbudi poslovno komunikacijo ter izboljša poslovne odnose...

Preberi več

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinahBodite obveščeni o aktualnih vsebinah

{{ item }}

{{ state.newsletter_success }}