Iskanje Košarica

Iskanje ni obrodilo rezultatov.

Košarica
{{ cart_item.image_alt }}
{{ cart_item.title }}

Cena: {{ cart_item.formatted_price_per_piece }}
Količina: {{ cart_item.qty }}x

Skupaj :
{{ state.order.item_total }}

  • Darilo ob vsakem nakupu Darilo ob vsakem nakupu
  • Garantirana kvaliteta Garantirana kvaliteta

TREND 2019: Bili smo na sejmu promocijske industrije – poglejte si kaj je novega

4. februar, 2019

Vsako leto je naša motivacija, da Vam ponudimo najnovejša in najizvirnejša poslovna in promocijska darila s katerimi boste naredili vtis na vaše stranke, zaposlene in poslovne partnerje.

V ta namen vsak nov začetek leta obiščemo sejem promocijske industrije PSI v Düsseldorfu, ki velja za enega največjih v Evropi. Za vas smo ustvarili pregled letošnjih trendov in novosti v promocijski industriji.

 

NOVA METODA GRAVURE

Inovacija v svetu gravure na kovino – 6 barvna gravura. Gravura je do sedaj lahko krasila vaše kovinske izdelke zgolj z barvo, ki je bila odvisna od same barve kovine posameznega izdelka - ni bilo mogoče prilagajati svetlosti gravure.

Sedaj pa so naši partnerji po več, kot letu  raziskovanja predstavili 6 barvno mavrično gravuro, ki lahko vaš logotip obarva v 6-ih mavričnih barvah. Tehnologija temelji na osnovi rotacije posamezne leče laserske gravure…več o tem pa ostaja skrivnost. ;)

Slika 1: Primer barvne gravure

 

SVETLOBA, KI PRONICA SKOZI BARVO

LED-logo-tisk na impresiven in ustvarjalen način omogoča personalizacijo vaših izdelkov. Logotip ali grafika sta namreč jasno poudarjena zaradi LED osvetlitve, ki zasveti, ko je naprava v uporabi.

Ta nekonvencionalna tehnika uporablja barvo za določanje praznih in napolnjenih območij, tako da svetloba prehaja le skozi izbrana območja površine.

To ustvari učinkovit kontrastni učinek, ki poudari logotip, kakršnega ne omogoča noben drug postopek tiskanja. LED je na voljo v različnih barvah!

Slika 2: Različni izdelki z LED potiskom

 

POPULARNA BREZŽIČNA IN IT TEHNOLOGIJA

Čedalje več prenosnih telefonov omogoča brezžično polnjenje. Naj imajo vaše stranke vseskozi brezžičen polnilec na svoji delovni mizi. Ponudite jim tudi polnilne baterije z LED lučko, ki sveti iz vašega logotipa.

Slika 3: Brezžični polnilec


MULTIFUNKCIJSKA DARILA ZA VEČJO UPORABNOST

Potrošniki imajo radi maksimalno uporabnost promocijskega materiala. Multifunkcijski izdelki z dvema ali več nameni bodo letos še bolj izstopali. Od obeskov za ključke s polnilnim kablom, multifunkcijskimi karticami v specialnih oblikah, do usb ključkov z LED lučko.

Slika 4: Gobica z vgrajenim zvočnikom, ki je tudi stojalo za telefon

EKOLOŠKA DARILA SO V VZPONU

Vse več potrošnikov se usmerja v ekološka darila, ki niso le biorazgradljiva, ampak tudi izdelana na trajnosten način. Vključite ekološka darila v vašo marketinško strategijo in bodite prepoznani v očeh uporabnikov tudi kot varuhi okolja.

Slika 5: Torbice izdelane iz odpadnega listja

 

DARILNI KOMPLETI IMAJO VEČJO VREDNOST

Več komplementarnih daril v enem kompletu nudi prejemniku več vrednosti. S pravo izbiro daril lahko sami sestavite komplet ali izberete komplet, ki je že sestavljen. Vsako leto se vse več časa vloži v razmislek za izbiro pravega poslovnega darila, zato ne bo presenečenje, da bodo letos kompleti postali zelo popularni.

Slika 6: Darilni "wellness" komplet

 

UNIKATNE BARVE IN TEKSTURE BODO IZSTOPALE

Prava izbira unikatnih barv, tekstur in vzorcev je izvrsten način, da vaša blagovna znamka izstopa. Zmagovalna barva v letu 2019 je postala »koralna« oz. PANTONE 16-1546. Živa barva, ki v nas vzbudi energičnost in pozitivnost.

Slika 7: Zmagovalna Pantone koralna barva

 

Oglejte si predstavitveni video PSI sejma


Vabljeni k listanju našega novega kataloga trendov leta 2019

Ste že dobili novo idejo za vašo novo promocijsko akcijo? Zaupajte nam jo in nam pošljite povpraševanje!


Deli s prijatelji:


Preberite tudi
Multifunkcijska darila za večjo uporabniško vrednost

Prejemniki imajo radi maksimalno uporabnost promocijskega izdelka. Multifunkcijski izdelki z dvema ali več nameni bodo letos še bolj izstopali. Poglejte si nekaj izmed multifunkcijskih izdelkov, ki so na voljo pri nas.

Tanja Peršin,

Preberi več
Kako izbrati darilo, ki bo navdušilo udeležence vašega dogodka?

Če boste na dogodku udeležence obdarovali zgolj s papirnimi bloki z vašim logotipom, zagotovo ne boste pustili dobrega vtisa pri udeležencih. Darilo se lahko uporabi kot strateška poteza za nadgradnjo dialoga s ciljno publiko. Če boste uspeli razviti dobr

25. september, 2018

Preberi več
Naredili smo izbor poslovnih daril za vas

Tudi letos je naša ekipa izbrala najbolj aktualna in unikatna poslovna darila za različne priložnosti. Naš izbor je temeljil na različnih kriterijih. Pri tem smo upoštevali, da so darila aktualna, trajnostna, okolju prijazna, zanimiva, zabavna predvsem pa

5. november, 2018

Preberi več
Podarite uporabna darila: potovalni pripomočki

Obdarovanje poslovnih partnerjev in strank postaja podobno obdarovanju družinskih članov, kajne? Težko je, včasih ne vemo niti kaj kupiti, kaj šele da bi poskrbeli, da bo darilo dejansko uporabno. No, ampak prav uporabnost darila je tista, ki bi morala bi

Gal Gracar,

Preberi več
Drugačna darila za vaše poslovne partnerje!

Trendi poslovnih daril se spreminjajo iz leta v leto. V zadnjih letih opažamo predvsem, da vedno bolj sledijo razvoju tehnologije. Pozabite na skodelice in kulije – poglejte kaj boste izbirali v letošnjem letu.

Gal Gracar,

Preberi več
Darila za športne navdušence!

Čeprav nas je v prejšnjem tednu pošteno namrazilo, pa v novem mesecu že pričakujemo bolj spomladanske temperature. Takšne, ki nas bodo kar vabile, da naše športne aktivnosti prenesemo iz zaprtih dvoran na zrak, v gozd, v hribe ...

Gal Gracar,

Preberi več
Priljubljene oznake
Pogosta iskanja

Sorodni članki

12. 7. 2017

Kakšne informacije nam nudijo RFID oznake?

RFID tehnologija, ki omogoča brezstično identifikacijo in tudi plačevanje je že dobro prežela našo realnost. Najdemo jo v številih aplikacijah ter za optimizacijo procesov ali pa dostopov v poslovne prostore. Ampak ali je res dodobra izkoriščen njen polni

Preberi več

16. 1. 2020

Izid novega kataloga za promocijska darila 2020

Nov promocijski katalog je tu! Izbrali smo najlepše in najbolj trendne ideje, s katerimi boste resnično zasijali in navdušili svoje poslovne partnerje ali svoje zaposlene.

Preberi več

31. 1. 2017

RFID – tehnologija preteklosti in prihodnosti

Prva poznana uporaba identifikacije preko radijskih frekvenc (danes poznano kot RFID rešitve) se je zgodila še v času 2. svetovne vojne, ko so nemški, japonski, ameriški in britanski kontrolorji radarje uporabljali za prepoznavo približujočih se letal, ko

Preberi več

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinahBodite obveščeni o aktualnih vsebinah

{{ item }}

{{ state.newsletter_success }}