Iskanje Košarica

Iskanje ni obrodilo rezultatov.

Košarica
{{ cart_item.image_alt }}
{{ cart_item.title }}

Cena: {{ cart_item.formatted_price_per_piece }}
Količina: {{ cart_item.qty }}x

Skupaj :
{{ state.order.item_total }}

  • Darilo ob vsakem nakupu Darilo ob vsakem nakupu
  • Garantirana kvaliteta Garantirana kvaliteta

TREND 2019: Bili smo na sejmu promocijske industrije – poglejte si kaj je novega

4. februar, 2019

Vsako leto je naša motivacija, da Vam ponudimo najnovejša in najizvirnejša poslovna in promocijska darila s katerimi boste naredili vtis na vaše stranke, zaposlene in poslovne partnerje.

V ta namen vsak nov začetek leta obiščemo sejem promocijske industrije PSI v Düsseldorfu, ki velja za enega največjih v Evropi. Za vas smo ustvarili pregled letošnjih trendov in novosti v promocijski industriji.

 

NOVA METODA GRAVURE

Inovacija v svetu gravure na kovino – 6 barvna gravura. Gravura je do sedaj lahko krasila vaše kovinske izdelke zgolj z barvo, ki je bila odvisna od same barve kovine posameznega izdelka - ni bilo mogoče prilagajati svetlosti gravure.

Sedaj pa so naši partnerji po več, kot letu  raziskovanja predstavili 6 barvno mavrično gravuro, ki lahko vaš logotip obarva v 6-ih mavričnih barvah. Tehnologija temelji na osnovi rotacije posamezne leče laserske gravure…več o tem pa ostaja skrivnost. ;)

Slika 1: Primer barvne gravure

 

SVETLOBA, KI PRONICA SKOZI BARVO

LED-logo-tisk na impresiven in ustvarjalen način omogoča personalizacijo vaših izdelkov. Logotip ali grafika sta namreč jasno poudarjena zaradi LED osvetlitve, ki zasveti, ko je naprava v uporabi.

Ta nekonvencionalna tehnika uporablja barvo za določanje praznih in napolnjenih območij, tako da svetloba prehaja le skozi izbrana območja površine.

To ustvari učinkovit kontrastni učinek, ki poudari logotip, kakršnega ne omogoča noben drug postopek tiskanja. LED je na voljo v različnih barvah!

Slika 2: Različni izdelki z LED potiskom

 

POPULARNA BREZŽIČNA IN IT TEHNOLOGIJA

Čedalje več prenosnih telefonov omogoča brezžično polnjenje. Naj imajo vaše stranke vseskozi brezžičen polnilec na svoji delovni mizi. Ponudite jim tudi polnilne baterije z LED lučko, ki sveti iz vašega logotipa.

Slika 3: Brezžični polnilec


MULTIFUNKCIJSKA DARILA ZA VEČJO UPORABNOST

Potrošniki imajo radi maksimalno uporabnost promocijskega materiala. Multifunkcijski izdelki z dvema ali več nameni bodo letos še bolj izstopali. Od obeskov za ključke s polnilnim kablom, multifunkcijskimi karticami v specialnih oblikah, do usb ključkov z LED lučko.

Slika 4: Gobica z vgrajenim zvočnikom, ki je tudi stojalo za telefon

EKOLOŠKA DARILA SO V VZPONU

Vse več potrošnikov se usmerja v ekološka darila, ki niso le biorazgradljiva, ampak tudi izdelana na trajnosten način. Vključite ekološka darila v vašo marketinško strategijo in bodite prepoznani v očeh uporabnikov tudi kot varuhi okolja.

Slika 5: Torbice izdelane iz odpadnega listja

 

DARILNI KOMPLETI IMAJO VEČJO VREDNOST

Več komplementarnih daril v enem kompletu nudi prejemniku več vrednosti. S pravo izbiro daril lahko sami sestavite komplet ali izberete komplet, ki je že sestavljen. Vsako leto se vse več časa vloži v razmislek za izbiro pravega poslovnega darila, zato ne bo presenečenje, da bodo letos kompleti postali zelo popularni.

Slika 6: Darilni "wellness" komplet

 

UNIKATNE BARVE IN TEKSTURE BODO IZSTOPALE

Prava izbira unikatnih barv, tekstur in vzorcev je izvrsten način, da vaša blagovna znamka izstopa. Zmagovalna barva v letu 2019 je postala »koralna« oz. PANTONE 16-1546. Živa barva, ki v nas vzbudi energičnost in pozitivnost.

Slika 7: Zmagovalna Pantone koralna barva

 

Oglejte si predstavitveni video PSI sejma


Vabljeni k listanju našega novega kataloga trendov leta 2019

Ste že dobili novo idejo za vašo novo promocijsko akcijo? Zaupajte nam jo in nam pošljite povpraševanje!


Deli s prijatelji:


Preberite tudi
Naredili smo izbor poslovnih daril za vas

Tudi letos je naša ekipa izbrala najbolj aktualna in unikatna poslovna darila za različne priložnosti. Naš izbor je temeljil na različnih kriterijih. Pri tem smo upoštevali, da so darila aktualna, trajnostna, okolju prijazna, zanimiva, zabavna predvsem pa

5. november, 2018

Preberi več
Kako izbrati darilo, ki bo navdušilo udeležence vašega dogodka?

Če boste na dogodku udeležence obdarovali zgolj s papirnimi bloki z vašim logotipom, zagotovo ne boste pustili dobrega vtisa pri udeležencih. Darilo se lahko uporabi kot strateška poteza za nadgradnjo dialoga s ciljno publiko. Če boste uspeli razviti dobr

25. september, 2018

Preberi več
Multifunkcijska darila za večjo uporabniško vrednost

Prejemniki imajo radi maksimalno uporabnost promocijskega izdelka. Multifunkcijski izdelki z dvema ali več nameni bodo letos še bolj izstopali. Poglejte si nekaj izmed multifunkcijskih izdelkov, ki so na voljo pri nas.

Tanja Peršin,

Preberi več
Drugačna darila za vaše poslovne partnerje!

Trendi poslovnih daril se spreminjajo iz leta v leto. V zadnjih letih opažamo predvsem, da vedno bolj sledijo razvoju tehnologije. Pozabite na skodelice in kulije – poglejte kaj boste izbirali v letošnjem letu.

Gal Gracar,

Preberi več
Darila za športne navdušence!

Čeprav nas je v prejšnjem tednu pošteno namrazilo, pa v novem mesecu že pričakujemo bolj spomladanske temperature. Takšne, ki nas bodo kar vabile, da naše športne aktivnosti prenesemo iz zaprtih dvoran na zrak, v gozd, v hribe ...

Gal Gracar,

Preberi več
Podarite uporabna darila: potovalni pripomočki

Obdarovanje poslovnih partnerjev in strank postaja podobno obdarovanju družinskih članov, kajne? Težko je, včasih ne vemo niti kaj kupiti, kaj šele da bi poskrbeli, da bo darilo dejansko uporabno. No, ampak prav uporabnost darila je tista, ki bi morala bi

Gal Gracar,

Preberi več
Priljubljene oznake
Pogosta iskanja

Sorodni članki

23. 5. 2017

Zelene tehnologije: lesene brezstične NFC kartice

Številna podjetja že prepoznavajo pomembnost »vračanja k naravi« - v svojih izdelkih uporabljajo naravne materiale ter se zavedajo, da je skrb za naravo nujna tudi v produkcijskem procesu.

Preberi več

27. 6. 2018

ID.Conference bo na Washingtonski konferenci uporabil svoje inovativne RFID čitalce

Tudi preko Atlantika so prepoznali prednosti RFID UHF stojal, ki so jih razvili pri ID.Conference. Tehnologija omogoča nezaznavno beleženje udeležencev z RFID akreditacijami v realnem času preko naprednih čitalcev. Partnerji iz ZDA jih bodo uporabili na

Preberi več

19. 9. 2017

Beleženje udeležencev dogodka s pomočjo orodij

Beleženje aktivnosti vaših udeležencev v realnem času omogoča vpogled v dogajanje na vašem dogodku. Pri tem je pomembno...

Preberi več

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinahBodite obveščeni o aktualnih vsebinah

{{ item }}

{{ state.newsletter_success }}