Iskanje Košarica

Iskanje ni obrodilo rezultatov.

Košarica
{{ cart_item.image_alt }}
{{ cart_item.title }}

Cena: {{ cart_item.formatted_price_per_piece }}
Količina: {{ cart_item.qty }}x

Skupaj :
{{ state.order.item_total }}

  • Darilo ob vsakem nakupu Darilo ob vsakem nakupu
  • Garantirana kvaliteta Garantirana kvaliteta

Podarite uporabna darila: potovalni pripomočki

25. april, 2018

Obdarovanje poslovnih partnerjev in strank postaja podobno obdarovanju družinskih članov, kajne? Težko je, včasih ne vemo niti kaj kupiti, kaj šele da bi poskrbeli, da bo darilo dejansko uporabno. No, ampak prav uporabnost darila je tista, ki bi morala biti pri izboru najbolj pomembna.

Ker se v spomladansko-poletnem obdobju največkrat odpravimo na popotovanja in pohajkovanja, smo vam pripravili kar celo novo kategorijo daril, osredotočenih na potovanja in turizem. Za potovalne agencije, za spomladanske konference, za avanturistična podjetja in za vsa podjetja, ki prejemnikom svojih daril radi ponudijo nekaj, kar ne bo obležalo v omari.

Allinbag nahrbtnik

Dnevno potovanje na delovno mesto ali pa hitra službena pot lahko od nas zahtevata stalno pripravljenost in dosegljivost. Allinbag nam to olajša, saj ima poleg predala za prenosni računalnik vključeno tudi 8000mAh polnilno baterijo – powerbank, ki bo zagotovil dotok energije za naše mobilne naprave.

 

 

Držalo za telefon

Za naslednji »road trip« in za bolj varno vožnjo po mestih je držalo za telefon tista prava rešitev. Ob namestitvi na vidno mesto omogoča tudi enostavno uporabo navigacije na telefonu, zato je nepogrešljiv izdelke za vsakega popotnika. Bolj uporabno od tega res ne gre ...

 

 

Potovalni vtičnik

Ob potovanju na druge kontinente se nam lahko zgodi, da naši polnilni kabli ne ustrezajo lokalnim vtičnicam. Kompakten potovalni vtičnik nam omogoča, da bomo vedno prišli do elektrike, po moči pa ustreza tudi najbolj potratnim napravam, kot sta prenosni računalnik ali sušilnik za lase. En vtičnik, številni priključki.

 

Slušalke Silicone in slušalke Roll

Dvojna ideja, ena uporabnost. In ko rečemo uporabnost mislimo prav to. Slušalke Silicone so pakirane v priročno embalažo, slušale Roll pa so ustvarjene s patentom za navijanje – namen obeh je poskrbeti, da se kabli od slušalk ne bodo več prepletali med seboj. Enostavna rešitev, ki zagotavlja nemoteno uporabo. In pri poslušanju najljubše glasbe ali podcasta potrebujemo prav to!

 

 

Samonapihljiva potovalna blazina

Eden najbolj klasičnih potovalnih pripomočkov še vedno ostaja del nepogrešljive opreme na potovanjih. Vendar pa tudi razvoj doprinese svoje, tako da je standardna izvedba blazine sedaj bolj moderna - z integrirano tlačilko, ki omogoči takojšnje polnjenje blazine z zrakom. Udoben počitek je namreč pogoj za uspešen dan ...Za več novic in novosti nam sledite na družabnih omrežjih:

Gal Gracar

Prodaja

Študent Poslovne informatike na Visoki šoli za poslovne vede. Kot podpora prodaji se je IDentiksu pridružil junija 2016. Svoje veščine komuniciranja preko telefona je osvojil že v klicnem centru Adriatic Slovenica, v Identiksu pa se izpopolnjuje tudi na področju prodaje. Je vedno optimističen, vztrajen in pripravljen na izzive.

Vsi članki tega avtorja

Preberite tudi
Darila za športne navdušence!

Čeprav nas je v prejšnjem tednu pošteno namrazilo, pa v novem mesecu že pričakujemo bolj spomladanske temperature. Takšne, ki nas bodo kar vabile, da naše športne aktivnosti prenesemo iz zaprtih dvoran na zrak, v gozd, v hribe ...

Gal Gracar,

Preberi več
Transport - promocijski izdelki, poslovna darila in RFID rešitve

28. avgust, 2017

Preberi več
Last-minute darila!

Odštevamo zadnje dni pred pričetkom veselega decembra - meseca z največjo gužvo v službah in tudi pri družbah. Upamo, da niste pozabili na darila za svoje zaposlene in poslovne partnerje?

Gal Gracar,

Preberi več
Z darilno kartico do večje prodaje

Naša darilno - plačilna kartica je kombinacija darilne kartice in spletne platforme na kateri se beležijo...

10. oktober, 2017

Preberi več
Drugačna darila za vaše poslovne partnerje!

Trendi poslovnih daril se spreminjajo iz leta v leto. V zadnjih letih opažamo predvsem, da vedno bolj sledijo razvoju tehnologije. Pozabite na skodelice in kulije – poglejte kaj boste izbirali v letošnjem letu.

Gal Gracar,

Preberi več
Priljubljene oznake
Pogosta iskanja

Sorodni članki

12. 11. 2015

IDE.konferenca v praksi – intervju z vodjo razvoja Tomažem Juričem

IDE.konferenca je sistem upravljanja z udeleženci na dogodkih, ki pa hitro preraste le koncept upravljanja. Predstavlja namreč tudi učinkovito orodje za...

Preberi več

2. 2. 2018

Osnovni pripomočki za 100% delo

Najuspešnejši imajo vedno pri sebi najbolj pomembne stvari – za zapis informacij, dostop do interneta, hitre preračune. Preberite katere osnovne predmete je vedno smiselno imeti s seboj ...

Preberi več

26. 1. 2018

IDentiks se na sejmu poslovnih daril PSI v Düsseldorf predstavi z unikatnimi karticami

Na enem od največjih sejmov poslovnih daril in promocijskega materiala na svetu smo z IDentiksom izstopali predvsem z unikatnimi karticami. Predstavljali smo svojevrstne, vendar ravno zaradi tega zanimive in izstopajoče kartice...

Preberi več

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinahBodite obveščeni o aktualnih vsebinah

{{ item }}

{{ state.newsletter_success }}