Iskanje Košarica

Iskanje ni obrodilo rezultatov.

Košarica
{{ cart_item.image_alt }}
{{ cart_item.title }}

Cena: {{ cart_item.formatted_price_per_piece }}
Količina: {{ cart_item.qty }}x

Skupaj :
{{ state.order.item_total }}

  • Darilo ob vsakem nakupu Darilo ob vsakem nakupu
  • Garantirana kvaliteta Garantirana kvaliteta

Darila za športne navdušence!

23. februar, 2018

Čeprav nas je v prejšnjem tednu pošteno namrazilo, pa v novem mesecu že pričakujemo bolj spomladanske temperature. Takšne, ki nas bodo kar vabile, da naše športne aktivnosti prenesemo iz zaprtih dvoran na zrak, v gozd, v hribe ...

Da boste v koraku s sezonami si zato na spodnjem seznamu oglejte predloge za praktična spomladanska poslovna darila oz. darila za stranke, ki bodo pri prejemniku takoj našla mesto med uporabnimi pripomočki. In ne pozabite – če ta darila personalizirate (npr. dodate svoj logotip ali misel, ki sovpada z vrednotami vašega podjetja), vas bo imela stranka vedno na očeh in vedno v mislih.

 

Ročna torbica za pametni telefon

Svoje telefone imamo vedno pri sebi. Ročna torbica za nadlaht omogoča, da vam bo tudi med športnimi aktivnostmi vaš telefon lahko vedno delal družbo – za beleženje športne aktivnosti, za glasbo ali pa za nujne klice.

 

Športni nahrbtnik

Majhen nahrbtnik, ki zadošča za osnovne potrebščine je primeren za tekače, kolesarje, pohodnike – tako profesionalne kot rekreativne. Podarite ga napolnjenega z uporabnimi izdelki (na primer ostalimi iz tega seznama), pa bodo vaše stranke zagotovo zadovoljne ...

 

 

Športna brisača

Tanka brisača iz poliamida in mikrofibre je zelo vpojna, se hitro suši in jo zaradi izbora materialov lahko zložite v prav majhen in praktičen paketek. Eno od tistih daril, ki ga vsi poznamo, vendar ne vemo kako dobro je, dokler ga ne preizkusimo.

 

Snemljiva lučka

Praktična LED lučka, ki jo lahko nastavimo na kapo, čelado ali pa nosimo v roki. Snemljivost lučke zagotavlja njeno mobilnost, zaradi česar je lučka še posebej praktična. Ima usmerjen snop svetlobe kar zagotavlja dobro osvetlitev.

 

Plastenka za vodo Fris

Osnovna oprema vsakega športnika je tudi plastenka za vodo, ki mu pomaga do rehidracije. Ste vedeli, da imajo plastične plastenke lahko tudi omejeno življenjsko dobo – odvisno od načina shranjevanja, čiščenja in uporabe. Menjava na določeno obdobje je zato priporočljiva.

 

Več športu prijaznih daril lahko najdete v naših spomladanskih katalogih:

-          IDE.gifts: več kot darila

-          Novosti 2018

 Za več novic in novosti nam sledite na družabnih omrežjih:

Gal Gracar

Prodaja

Študent Poslovne informatike na Visoki šoli za poslovne vede. Kot podpora prodaji se je IDentiksu pridružil junija 2016. Svoje veščine komuniciranja preko telefona je osvojil že v klicnem centru Adriatic Slovenica, v Identiksu pa se izpopolnjuje tudi na področju prodaje. Je vedno optimističen, vztrajen in pripravljen na izzive.

Vsi članki tega avtorja

Preberite tudi
Drugačna darila za vaše poslovne partnerje!

Trendi poslovnih daril se spreminjajo iz leta v leto. V zadnjih letih opažamo predvsem, da vedno bolj sledijo razvoju tehnologije. Pozabite na skodelice in kulije – poglejte kaj boste izbirali v letošnjem letu.

Gal Gracar,

Preberi več
Kako izbrati primerno poslovno darilo?

Iskanje pravega poslovnega darila je pogosto težavno, stresno in ima lahko ob napačni izbiri ter neprimernem načinu obdarovanja tudi negativen učinek. K sreči obstajajo smernice, kako izbrati primerno poslovno darilo...

14. avgust, 2017

Preberi več
Z darilno kartico do večje prodaje

Naša darilno - plačilna kartica je kombinacija darilne kartice in spletne platforme na kateri se beležijo...

10. oktober, 2017

Preberi več
Priljubljene oznake
Pogosta iskanja

Sorodni članki

4. 2. 2019

TREND 2019: Bili smo na sejmu promocijske industrije – poglejte si kaj je novega

Vsako leto je naša motivacija, da Vam ponudimo najnovejša in najizvirnejša poslovna in promocijska darila, s katerimi boste naredili vtis na vaše stranke, zaposlene in poslovne partnerje.

Preberi več

1. 7. 2017

Posebna ugodnost na vodoodpornih izdelkih

V poletnih mesecih nas voda kar kliče k sebi - pa naj bo morje, jezero ali pa potok. Na žalost pa naša prenosljiva tehnologija z vodo ni v najboljšem odnosu...

Preberi več

18. 7. 2017

Nasvet strokovnjaka: shranjevanje in mobilnost podatkov

Saj niste pomislili, da je zaradi 'oblaka' USB ključ že zastarela tehnologija, kajne? USB ključki namreč še vedno omogočajo enostavno prenašanje podatkov in datotek, z novimi in inovativnimi oblikami pa ostajajo tudi nepogrešljiv in uporaben način za...

Preberi več

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinahBodite obveščeni o aktualnih vsebinah

{{ item }}

{{ state.newsletter_success }}