Iskanje Košarica

Iskanje ni obrodilo rezultatov.

Košarica
{{ cart_item.image_alt }}
{{ cart_item.title }}

Cena: {{ cart_item.formatted_price_per_piece }}
Količina: {{ cart_item.qty }}x

Skupaj :
{{ state.order.item_total }}

  • Darilo ob vsakem nakupu Darilo ob vsakem nakupu
  • Garantirana kvaliteta Garantirana kvaliteta

Kako izbrati primerno poslovno darilo?

14. avgust, 2017

Kako izbrati primerno poslovno darilo?

Poslovna darila spadajo med pomembnejše elemente poslovanja. Z njimi lahko pridobite novo stranko, ohranite obstoječo ali stkete še trše vezi z vašimi poslovnimi partnerji.

Iskanje pravega poslovnega darila je pogosto stresna naloga in ima lahko ob napačni izbiri ter neprimernem načinu obdarovanja tudi negativen učinek.

V poslovnem svetu tako obstajajo smernice, kako izbrati primerno poslovno darilo in se izogniti nepredvidljivim dogodkom. 

 

NA KAJ JE POTREBNO BITI POZOREN

1. Prvo in najpomembnejše pravilo je, da izberite poslovno darilo, ki bi razveselilo tudi vas!

2. Poslovno darilo mora odražati vašo osebnost in podobo podjetja. Vprašajte se, če si želite, da vas obdarovanci vidijo v profesionalni in sproščeni luči? 

3. Poslovna darila morajo biti osebna, a ne preveč osebna, kot so na primer parfumi, cvetje... Previdni morate biti tudi z zabavnimi darili, saj lahko hitro ustvarijo vtis neprofesionalnosti oz. ob njem se lahko počutijo precej nelagodno. V nasprotnem primeru, če od naslovnika dobimo želeno pozitivno reakcijo, potem se lahko odnos tudi temu primerno še izboljša. V tem primeru je potrebno naslovnika predvsem dobro poznati, ne le poslovno, ampak tudi osebno. 

4. V primeru praznika, dogodka ali osebnega mejnika je poslovno darilo lahko bolj osebne kot profesionalne narave. Ena od teh idej je lahko naš USB ključek z vsebinami, slikami zabavnih dogodkov, izletov, dela

5. Hrana je vselej dobrodošla, a je izbira lahko problematična, sploh če ne poznate dobro vašega partnerja. Strankam lahko ponudite tudi personalizirane piškotke.

6. Naj vaš potisk logotipa ne bo preveč vsiljiv oz. potiskan po celotnem produktu. Mesto logotipa ali nagovora naj bo izbran skrbno.

7. Vzemite si čas tudi pri zavijanju poslovnega darila ali izbiri embalaže. Tako kot darilo samo, tudi embalaža odraža sliko vašega podjetja, vašo pripravljenost in trud. 

8. Za mednarodne partnerje je potrebno vzeti v obzir njihovo kulturo.

9. Vgravirana darila so zelo popularna in lahko povedo o vas, da ste uspešni in imate smisel za stil. Po vaši želji lahko vgravirate različne produkte kot so polnilne baterije, kemične svinčnike, usb ključke).

10. Personalizirane oblike oz. oblike narejene po želji lahko na učinkovit način predstavljajo vašo dejavnost.  

Smotrno je del svojega poslovnega kapitala nameniti poslovnim darilom, saj boste s tem povečali prepoznavnost vaše blagovne znamke, hkrati pa bodo stranke in poslovni partnerji cenili vašo pozornost. Nenazadnje, spomnite se tudi na svoje zaposlene!

 Preberite tudi
Personalizacija daril – zakaj je tako pomembna?

Anja Pirc,

Preberi več
BIO darila za okoljsko zavedna podjetja

Okoljska zavednost je ena od 'manter' sodobnega človeka in moderne organizacije. Ampak kako daleč prav zares gremo na poti skrbi za okolje? Družbena odgovornost, v okviru katere običajno govorimo prav o vplivih odločitev in dejavnosti posameznih organizac

2. marec, 2017

Preberi več
Sejem promocijskih daril PSI 2017

Sejma PSI se je udeležilo več kot 988 razstavljalcev. In če za industrijo promocijskih daril velja, da je vedno noro kreativna in inovativna, so letos razstavljalci ponovno potrdili ta resnični stereotip. Vas zanima nekaj primerov?

Jasna Triller,

Preberi več
Priljubljene oznake
Pogosta iskanja

Sorodni članki

31. 1. 2017

RFID – tehnologija preteklosti in prihodnosti

Prva poznana uporaba identifikacije preko radijskih frekvenc (danes poznano kot RFID rešitve) se je zgodila še v času 2. svetovne vojne, ko so nemški, japonski, ameriški in britanski kontrolorji radarje uporabljali za prepoznavo približujočih se letal, ko

Preberi več

3. 3. 2017

Personalizacija daril – zakaj je tako pomembna?

8. 1. 2019

IDE.Izbor - 200 BREZPLAČNIH članskih kartic

Članske kartice so učinkovit način beleženja in identificiranja vaših obiskovalcev ali članov vašega kluba, društva ali organizacije. Poleg tega gradijo vašo skupnost in jo med seboj povezujejo.

Preberi več

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinahBodite obveščeni o aktualnih vsebinah

{{ item }}

{{ state.newsletter_success }}