Iskanje Košarica

Iskanje ni obrodilo rezultatov.

Košarica
{{ cart_item.image_alt }}
{{ cart_item.title }}

Cena: {{ cart_item.formatted_price_per_piece }}
Količina: {{ cart_item.qty }}x

Skupaj :
{{ state.order.item_total }}

  • Darilo ob vsakem nakupu Darilo ob vsakem nakupu
  • Garantirana kvaliteta Garantirana kvaliteta

Sejem promocijskih daril PSI 2017

  • več kot 988 razstavljalcev
  • novi trendi
  • biorazgradljiva darila

22. januar, 2017

Sejem promocijskih daril PSI 2017

Letos smo na sejem PSI (Promotional Product Industry) potovali v 3-članski zasedbi, saj nismo raziskovali le trendov daril, s katerimi bomo v novem letu razveseljevali vas in vaše stranke, temveč smo v vlogi razstavljalca tudi dodobra doživeli adrenalinsko plat pridobivanja kontaktov in izvedbe predstavitve produktov.

Trendi za leto 2017
Sejma PSI se je udeležilo več kot 988 razstavljalcev. In če za industrijo promocijskih daril velja, da je vedno noro kreativna in inovativna, so letos razstavljalci ponovno potrdili ta resnični stereotip. Vas zanima nekaj primerov?

Oglaševanje na slaščicah iz marcipana, ki so izdelane s 3D tiskalnikomVintage skodelice iz emajla, brandirane s peskano gravuro. Ali pa t.i. pametni pisalni set, ki pisani tekst preko aplikacije pretvori v dokumente za pametne telefone in računalnike. Ali pa inovativna 3D očala, ki zagotovijo super virtualno mobilno izkušnjo. Si ne predstavljate? Vabljeni v našo pisarno, kjer bomo skupaj stopili v svet 3D tehnike …

Širše usmeritve
Poudarki in trendi, ki spremljajo novo leto promocijskih daril ne odstopajo bistveno od prejšnjega leta. V 2017 bodo najbolj 'in': 
 
  • biorazgradljiva darila in novi materiali – npr. pluta, o kateri smo veliko pisali tudi že v letu 2016
  • eko izdelki iz reciklirane plastike
  • naraščujoč trend predstavlja tudi 3D tehnika – tako za ogled video vsebin kot kot tehnika tiska promocijskih izdelkov.
  • če ste slučajno v lanskem letu zamudili Dual USB ključke, naj bodo letos zagotovo ena vaših glavnih usmeritev. Ker omogočajo uporabo tako na pametnih telefonih, kot tudi na prenosnih računalnikih, postajajo eden najpomembnejših izdelkov za 2017.
  • RFID rešitve, ki omogočajo sledenje in identifikacijo uporabnikov. RFID sistem je podoben bolj uveljavljenemu NFC (plačilnemu) sistemu, le da RFID omogoča prepoznavo navečjih razdaljah.

Naša direktorica Jasna Triller je takole povzela PSI 2017: "Sejem PSI 2017 nas je ponovno pozitivno presenetil s številnimi novostmi in predvsem potrditvijo, da je RFID tehnologija prihodnosti. Izkazalo se je namreč, da smo bili med vsemi razstavljalci le dvoji ponudniki RFID rešitev, vendar pa je prav vsak obiskovalec prepoznal vrednost v predstavljenih rešitvah. Zadovoljni smo tudi, da je trend eko daril in recikliranih izdelkov vedno močnejši ... Tako da vsem našim strankam priporočam, da čimprej zajadrajo na valu trendovskih darilc".Za več novic in novosti nam sledite na družabnih omrežjih:

Jasna Triller

Direktorica

Lastnica in ustanoviteljica podjetja IDentiks. Diplomantka Visoke ekonomske šole Univerze v Mariboru, strastna podjetnica in mamica 2 otrok, ki se je že v mladih letih zaljubila v kartice. Po naravi optimistična, delovna, pogumna ter tudi trmasta levinja, ki navadno doseže svoje.

Vsi članki tega avtorja

Preberite tudi
ID kartice so še zelo 'in'

Največji svetovni kartični sejem Cartes se je letos prvič preselil v Cannes, s tem pa prinesel tudi eno veliko in dobrodošlo spremembo – združil se je s sejmom Trustech, ki je osredotočen predvsem na identifikacijo, plačevanje in varnost.

3. januar, 2017

Preberi več
3D očala za noro video izkušnjo

22. marec, 2017

Preberi več
Personalizacija daril – zakaj je tako pomembna?

Anja Pirc,

Preberi več
Priljubljene oznake
Pogosta iskanja

Sorodni članki

16. 3. 2017

Organizirate dogodek? Digitalizirajte ga!

Ste že kdaj organizirali dogodek? Se sprašujete, kako bi zmanjšali dolge čakalne vrste ter pospešili prijavljanje in preverjanje udeležencev? Vas zanima, kaj vse se je dogajalo (»v ozadju«) dogodka?

Preberi več

3. 2. 2021

Ne zamudite!

Predstavitev trendov in novosti 2021 - IDentiksov spletni dogodek, ki ga ne smete zamuditi!

Preberi več

22. 12. 2021

Študentsko delo: Sodelavec za tehnično podporo in kartični operater m/ž

V svoje vrste vabimo novega sodelavca - študenta!

Preberi več

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinahBodite obveščeni o aktualnih vsebinah

{{ item }}

{{ state.newsletter_success }}