Iskanje Košarica

Iskanje ni obrodilo rezultatov.

Košarica
{{ cart_item.image_alt }}
{{ cart_item.title }}

Cena: {{ cart_item.formatted_price_per_piece }}
Količina: {{ cart_item.qty }}x

Skupaj :
{{ state.order.item_total }}

  • Darilo ob vsakem nakupu Darilo ob vsakem nakupu
  • Garantirana kvaliteta Garantirana kvaliteta

Last-minute darila!

1. december, 2017

LAST MINUTE - Praznični predlogi 2018

Odštevamo zadnje dni pred pričetkom veselega decembra - meseca z največjo gužvo v službah in tudi pri družbah. Upamo, da niste pozabili na darila za svoje zaposlene in poslovne partnerje?

Če slučajno ste, vam bomo danes priskočili na pomoč. Oglejte si kaj je še mogoče naročiti in tudi pravočasno dobiti ...

Majhno opozorilo! Večino daril iz našega prazničnega kataloga je 2017 je še vedno možno dobaviti v kratkih časovnih rokih. Edina razlika se pojavi, če želite svoja darila dodatno personalizirati ali potiskati – ob takšnem naročilu se namreč produkcijski čas podaljša, s tem pa tudi dobavni rok. Ampak za naročila v prvih dneh decembra še vedno lahko zagotovimo dobavo personaliziranih daril v roku 10 dni ...

 

Zbrali smo 5 predlogov daril, ki so cenovno ugodna, časovno dostopna ter bodo zagotovo razveselila vaše zaposlene in poslovne partnerje:

Predlog št. 1: Anti-skimming denarnica

Anti-skimming denarnica je aluminijast dodatek za pametne telefone, ki ščiti brezkontaktne RFID kartice ščiti pred zlorabo. 

Predlog št. 2: Dežnik double

Obojestranski dežnik je tista pogruntavščina, ki vam bo pomagala, ko boste sredi naliva lezli v avto.

Predlog št. 3: Touch screen rokavice

Za vse lastnike pametnih naprav bo tole idealna rešitev za mrzle dni -  rokavice s posebno prevleko na prvih treh prstih, ki omogočajo uporabo pametnega telefona.

 

Predlog št. 4: Termovka metalica

Termovka za topel čaj, jutranjo kavo ali pa kakav je eden najbolj klasičnih a tudi uporabnih daril.

Predlog št. 5: Set za vino in šah

Priročen set odpirača, zamaška in nastavka z točenje v prepoznavni embalaži bo en korak naprej k novim sommelierskim avanturam. Zraven pa lahko odigrate tudi partijo šaha.Za več novic in novosti nam sledite na družabnih omrežjih:

Gal Gracar

Prodaja

Študent Poslovne informatike na Visoki šoli za poslovne vede. Kot podpora prodaji se je IDentiksu pridružil junija 2016. Svoje veščine komuniciranja preko telefona je osvojil že v klicnem centru Adriatic Slovenica, v Identiksu pa se izpopolnjuje tudi na področju prodaje. Je vedno optimističen, vztrajen in pripravljen na izzive.

Vsi članki tega avtorja

Preberite tudi
BIO darila za okoljsko zavedna podjetja

Okoljska zavednost je ena od 'manter' sodobnega človeka in moderne organizacije. Ampak kako daleč prav zares gremo na poti skrbi za okolje? Družbena odgovornost, v okviru katere običajno govorimo prav o vplivih odločitev in dejavnosti posameznih organizac

2. marec, 2017

Preberi več
TOP 10 poslovnih daril!

Še niste naročili svojih novoletnih poslovnih daril? Niste edini ... ste pa med redkimi;) V tokratnem IDE.trendu smo vam za vzpodbudo in ideje pripravili...

Gal Gracar,

Preberi več
Personalizirano darilo je bolj učinkovito

Poslovna darila številna podjetja uporabljajo zelo tradicionalno - ob obisku ali sklenitvi sodelovanja, kot pozornost ob praznovanju obletnice delovanja podjetja, kot darilo ob...

7. november, 2017

Preberi več
Personalizacija daril – zakaj je tako pomembna?

Anja Pirc,

Preberi več
Priljubljene oznake
Pogosta iskanja

Sorodni članki

25. 9. 2018

Digital vs. analog: postavite uspešno komunikacijsko strategijo

Ena izmed najpogostejših napak pri organizaciji dogodka je pomanjkljiva komunikacija pred dogodkom. Sledite časovnici dobre komunikacijske prakse.

Preberi več

3. 8. 2017

Nasvet strokovnjaka: Dodaten plus identifikacijske opreme

Identifikacijski (ID) dodatki obsegajo od različnih vrst akreditacijskih kartic, zaščitnih ovitkov in ovratnih trakov, do zapestnic, hologramskih nalepk in promocijskih priponk. S pomočjo različnih vrst identifikacije običajno...

Preberi več

27. 6. 2018

Brezstična zaščita kartic med sproščenim poletjem!

Ste že na dopustu, ali pa se tja odpravljate? Predstavljajte si sproščeno večerjo na plaži, kjer pa ob končnem računu poravnate še strošek, ki vam ga je na bančno kartico 'naložil' NFC nepridiprav.

Preberi več

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinahBodite obveščeni o aktualnih vsebinah

{{ item }}

{{ state.newsletter_success }}