Iskanje Košarica

Iskanje ni obrodilo rezultatov.

Košarica
{{ cart_item.image_alt }}
{{ cart_item.title }}

Cena: {{ cart_item.formatted_price_per_piece }}
Količina: {{ cart_item.qty }}x

Skupaj :
{{ state.order.item_total }}

  • Darilo ob vsakem nakupu Darilo ob vsakem nakupu
  • Garantirana kvaliteta Garantirana kvaliteta

Naredili smo izbor poslovnih daril za vas

5. november, 2018

Tudi letos je naša ekipa izbrala najbolj aktualna in unikatna poslovna darila za različne priložnosti. Naš izbor je temeljil na različnih kriterijih. Upoštevali smo, da so darila aktualna, trajnostna, okolju prijazna, zanimiva, zabavna predvsem pa drugačna.

Naša motivacija je, da vam poiščemo najbolj unikatno darilo, ki bo letos predstavljalo vaš posel in bo z njim tudi izstopalo iz obširne ponudbe daril, ki jo najdemo na trgu. 

Predstavljamo vam 3 od 13 kategorij, ki smo jih zbrali v katalogu BODITE DRUGAČNI. Prepričani smo, da se bo tudi za vas kaj zanimivega našlo.

 

TRAJNOST 

Tu smo izbrali izdelke, ki so okolju prijazni in trajni. Prekomerna uporaba potrošniškega materiala kot so plastične vrečke, plastenke in baterije zelo obremenjuje naše okolje. Zato smo izbrali nakupovalno vrečko, ki jo lahko večkrat uporabite, stekleničko, ki bo nadomestila plastenke in solarni powerbank, ki se napaja na energijo Sonca.

 

AKTIVNOSTI NA PROSTEM 

Čedalje več Slovencev se ukvarja z rekreativnim športom. Po neki raziskavi med najpopularnejšimi športi v Sloveniji spada tek. To trditev je dokazala tudi letošnja številčna udeležba na ljubljanskem maratonu. 

Za boljši pregled nad športno aktivnostjo smo za vas tako poiskali športno uro z več športnimi funkcijami.

Za najnujnešje stvari, ki bi jih ob športni aktivnosti želeli vzeti s seboj smo izbrali pas za tek v katerega lahko spravite denar, telefon ali ključe. Pas je tudi odseven, tako boste vidni tudi ponoči.

Voda in šport gresta z roko v roki, tako vam ponujamo stekleničko za vodo z ovito gumo za boljši oprijem in ustnikom za pitje. 

 

ZLATI SIJAJ

Ponudite svojim poslovnim partnerjem paket s katerim boste resnično zasijali. Paket vsebuje tanko brezžično polnilno baterijo, nepogrešljiv zimski pripomoček - balzam za ustnice in kemičnik, ki ima na zgornji strani palčko za dotik zaslona vaših elektronskih naprav.

 

Prelistajte naš katalog in si poglejte še ostale kategorije, kjer se skrivajo dodatna unikatna darila za vaše poslovne partnerje, stranke ali zaposlene. Za katalog BODITE DRUGAČNI  kliknite tu.
Preberite tudi
Razigrana poslovna darila: Zakaj učinkujejo?

Pisarniški set v obliki legokock, USB ključki, ki so v resnici rubikove kocke, obesek za ključe proti stresu … trg preplavljajo igriva poslovna darila. Zakaj igrivost postaja resen posel?

31. avgust, 2018

Preberi več
Darila za športne navdušence!

Čeprav nas je v prejšnjem tednu pošteno namrazilo, pa v novem mesecu že pričakujemo bolj spomladanske temperature. Takšne, ki nas bodo kar vabile, da naše športne aktivnosti prenesemo iz zaprtih dvoran na zrak, v gozd, v hribe ...

Gal Gracar,

Preberi več
Podarite uporabna darila: potovalni pripomočki

Obdarovanje poslovnih partnerjev in strank postaja podobno obdarovanju družinskih članov, kajne? Težko je, včasih ne vemo niti kaj kupiti, kaj šele da bi poskrbeli, da bo darilo dejansko uporabno. No, ampak prav uporabnost darila je tista, ki bi morala bi

Gal Gracar,

Preberi več
Kako izbrati darilo, ki bo navdušilo udeležence vašega dogodka?

Če boste na dogodku udeležence obdarovali zgolj s papirnimi bloki z vašim logotipom, zagotovo ne boste pustili dobrega vtisa pri udeležencih. Darilo se lahko uporabi kot strateška poteza za nadgradnjo dialoga s ciljno publiko. Če boste uspeli razviti dobr

Teja Vlahovič,

Preberi več
Drugačna darila za vaše poslovne partnerje!

Trendi poslovnih daril se spreminjajo iz leta v leto. V zadnjih letih opažamo predvsem, da vedno bolj sledijo razvoju tehnologije. Pozabite na skodelice in kulije – poglejte kaj boste izbirali v letošnjem letu.

Gal Gracar,

Preberi več
Dobra poslovna komunikacija tudi s pomočjo daril

Poslovna darila že dolgo niso več usmerjena le v samopromocijo z brandiranim kulijem, temveč postaja obdarovanje poslovnih partnerjev tudi dobra poslovna strategija. Pametno obdarovanje lahko spodbudi poslovno komunikacijo ter izboljša poslovne odnose...

1. junij, 2018

Preberi več
Priljubljene oznake
Pogosta iskanja

Sorodni članki

19. 9. 2017

Beleženje udeležencev dogodka s pomočjo orodij

Beleženje aktivnosti vaših udeležencev v realnem času omogoča vpogled v dogajanje na vašem dogodku. Pri tem je pomembno...

Preberi več

21. 7. 2021

Skupaj s podjetjem Promarketing strokovno in zelo učinkovito do uvedbe odlične rešitve Hubspot

Skupaj z ekipo Pro Marketing smo prišli do ustrezne rešitve za nadgradnjo našega obstoječega CRM sistema. Odlično so nam svetovali glede izbora, uspešno implementirali samo rešitev in nas tudi izšolali za uspešno delovanje naše nove rešitve Hubspot.

Preberi več

4. 1. 2019

Opremite svoje kartice z unikatnimi identifikacijskimi elementi

Glavni namen kartic je v tem, da nam nudi možnost hitrega pregleda informacij. Informacije na kartici imajo različen namen. Najpogosteje se srečamo z identifikacijskimi karticami kot so osebne, članske, šolske in druge kartice, ki nam pomagajo identificir

Preberi več

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinahBodite obveščeni o aktualnih vsebinah

{{ item }}

{{ state.newsletter_success }}