Iskanje Košarica

Iskanje ni obrodilo rezultatov.

Košarica
{{ cart_item.image_alt }}
{{ cart_item.title }}

Cena: {{ cart_item.formatted_price_per_piece }}
Količina: {{ cart_item.qty }}x

Skupaj :
{{ state.order.item_total }}

  • Darilo ob vsakem nakupu Darilo ob vsakem nakupu
  • Garantirana kvaliteta Garantirana kvaliteta

Naredili smo izbor poslovnih daril za vas

5. november, 2018

Tudi letos je naša ekipa izbrala najbolj aktualna in unikatna poslovna darila za različne priložnosti. Naš izbor je temeljil na različnih kriterijih. Upoštevali smo, da so darila aktualna, trajnostna, okolju prijazna, zanimiva, zabavna predvsem pa drugačna.

Naša motivacija je, da vam poiščemo najbolj unikatno darilo, ki bo letos predstavljalo vaš posel in bo z njim tudi izstopalo iz obširne ponudbe daril, ki jo najdemo na trgu. 

Predstavljamo vam 3 od 13 kategorij, ki smo jih zbrali v katalogu BODITE DRUGAČNI. Prepričani smo, da se bo tudi za vas kaj zanimivega našlo.

 

TRAJNOST 

Tu smo izbrali izdelke, ki so okolju prijazni in trajni. Prekomerna uporaba potrošniškega materiala kot so plastične vrečke, plastenke in baterije zelo obremenjuje naše okolje. Zato smo izbrali nakupovalno vrečko, ki jo lahko večkrat uporabite, stekleničko, ki bo nadomestila plastenke in solarni powerbank, ki se napaja na energijo Sonca.

 

AKTIVNOSTI NA PROSTEM 

Čedalje več Slovencev se ukvarja z rekreativnim športom. Po neki raziskavi med najpopularnejšimi športi v Sloveniji spada tek. To trditev je dokazala tudi letošnja številčna udeležba na ljubljanskem maratonu. 

Za boljši pregled nad športno aktivnostjo smo za vas tako poiskali športno uro z več športnimi funkcijami.

Za najnujnešje stvari, ki bi jih ob športni aktivnosti želeli vzeti s seboj smo izbrali pas za tek v katerega lahko spravite denar, telefon ali ključe. Pas je tudi odseven, tako boste vidni tudi ponoči.

Voda in šport gresta z roko v roki, tako vam ponujamo stekleničko za vodo z ovito gumo za boljši oprijem in ustnikom za pitje. 

 

ZLATI SIJAJ

Ponudite svojim poslovnim partnerjem paket s katerim boste resnično zasijali. Paket vsebuje tanko brezžično polnilno baterijo, nepogrešljiv zimski pripomoček - balzam za ustnice in kemičnik, ki ima na zgornji strani palčko za dotik zaslona vaših elektronskih naprav.

 

Prelistajte naš katalog in si poglejte še ostale kategorije, kjer se skrivajo dodatna unikatna darila za vaše poslovne partnerje, stranke ali zaposlene. Za katalog BODITE DRUGAČNI  kliknite tu.
Preberite tudi
Kako izbrati darilo, ki bo navdušilo udeležence vašega dogodka?

Če boste na dogodku udeležence obdarovali zgolj s papirnimi bloki z vašim logotipom, zagotovo ne boste pustili dobrega vtisa pri udeležencih. Darilo se lahko uporabi kot strateška poteza za nadgradnjo dialoga s ciljno publiko. Če boste uspeli razviti dobr

25. september, 2018

Preberi več
Dobra poslovna komunikacija tudi s pomočjo daril

Poslovna darila že dolgo niso več usmerjena le v samopromocijo z brandiranim kulijem, temveč postaja obdarovanje poslovnih partnerjev tudi dobra poslovna strategija. Pametno obdarovanje lahko spodbudi poslovno komunikacijo ter izboljša poslovne odnose...

1. junij, 2018

Preberi več
Razigrana poslovna darila: Zakaj učinkujejo?

Pisarniški set v obliki legokock, USB ključki, ki so v resnici rubikove kocke, obesek za ključe proti stresu … trg preplavljajo igriva poslovna darila. Zakaj igrivost postaja resen posel?

31. avgust, 2018

Preberi več
Podarite uporabna darila: potovalni pripomočki

Obdarovanje poslovnih partnerjev in strank postaja podobno obdarovanju družinskih članov, kajne? Težko je, včasih ne vemo niti kaj kupiti, kaj šele da bi poskrbeli, da bo darilo dejansko uporabno. No, ampak prav uporabnost darila je tista, ki bi morala bi

Gal Gracar,

Preberi več
Drugačna darila za vaše poslovne partnerje!

Trendi poslovnih daril se spreminjajo iz leta v leto. V zadnjih letih opažamo predvsem, da vedno bolj sledijo razvoju tehnologije. Pozabite na skodelice in kulije – poglejte kaj boste izbirali v letošnjem letu.

Gal Gracar,

Preberi več
Darila za športne navdušence!

Čeprav nas je v prejšnjem tednu pošteno namrazilo, pa v novem mesecu že pričakujemo bolj spomladanske temperature. Takšne, ki nas bodo kar vabile, da naše športne aktivnosti prenesemo iz zaprtih dvoran na zrak, v gozd, v hribe ...

Gal Gracar,

Preberi več
Priljubljene oznake
Pogosta iskanja

Sorodni članki

6. 2. 2017

Želite zaščititi svoj bančni račun?

NFC tehnologija nam je v veliko pogledih olajšala vsakodnevne aktivnosti, zagotovo pa pozitivni načini implementacije tudi še prihajajo. Pri nas poznamo primere branja podatkov kartic na avtobusih, prepoznava podatkov na vozovnici na smučišču, pa tudi v

Preberi več

7. 8. 2017

Imate spletno kamero? Nekdo vas gleda ...

Ste vedeli, da lahko hekerji brez vašega dovoljenja dostopajo do vaše spletne kamere? Do pogleda, ki ga 'vidi' vaša spletna kamera tako lahko dostopi...

Preberi več

23. 6. 2022

Študija primera: DARILNA KARTICA GORENJSKE LEKARNE – INTEGRACIJA SISTEMA V OBLAKU

Pri podjetju Gorenjske lekarne so se v drugi polovici leta 2021 odločili, da bodo nadgradili svoje storitve in ponudbo ter so pristopili k nam z željo, da jim omogočimo poslovanje z darilnimi karticami. Za uvedbo darilnih kartic so se pri Gorenjskih le

Preberi več

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinahBodite obveščeni o aktualnih vsebinah

{{ item }}

{{ state.newsletter_success }}