Iskanje Košarica

Iskanje ni obrodilo rezultatov.

Košarica
{{ cart_item.image_alt }}
{{ cart_item.title }}

Cena: {{ cart_item.formatted_price_per_piece }}
Količina: {{ cart_item.qty }}x

Skupaj :
{{ state.order.item_total }}

  • Darilo ob vsakem nakupu Darilo ob vsakem nakupu
  • Garantirana kvaliteta Garantirana kvaliteta

Varnost za vsak žep

4. september, 2017

Z razvojem tehnologij postajajo kartice več kot le medij za vizualno identifikacijo ali pa zapis podatkov o osebi, ki kartico nosi. Vse višje varnostne potrebe v podjetjih in organizacijah na zasebni ali državni ravni namreč zahtevajo zaščito pred poneverbo in nedovoljenimi posegi ter seveda neavtorizirano uporabo.

Proizvajalci smo zato kartice razvili do te mere, da lahko z različnimi komplementarnimi varnostnimi elementi kartice zaščitimo od le osnovnega vizualnega nivoja pa vse do kodiranja in zapisa same kartice. Številne vizualne zaščitne elemente lahko po zaslugi vrhunskih tiskalnikov natisnemo že na površino kartic, medtem ko so bolj kompleksni elementi (kot npr. antene, čipi in druga elektronika) že predvgrajeni v kartico. Med najpogosteje uporabljene varnostne elemente spadajo:

  • Mavrični in mikrotisk,
  • Vgradni hologrami,
  • Tisk na hologramski film,
  • UV tisk,
  • Optično variabilne barve,
  • Laserski tisk,
  • Večplastni laserski tisk;

Resnično varna kartica je tako kombinacija med seboj povezanih varnostnih elementov, kodiranja ter seveda tudi skrbi izdajatelja in proizvajalca. Prav slednje pa lahko postanete tudi sami v svojem podjetju ...

Prilagodljivost tiska

Za ustrezen tisk na kartice je namreč potreben le kartični operater in dizajner ter seveda zanesljiv tiskalnik, ki bo omogočil modulsko nadgrajevanje funkcij – to pomeni, da lahko sami izbirate različne funkcije in elemente, ki jih želite umestiti na svoje kartice.

Za zagotavljanje visoke varnosti mora biti tiskalnik prilagodljiv tudi v samih nastavitvah gonilnikov, torej, da omogoča nastavitve ostrine, svetlobe, kontrasta ter posamičnih barv CMYK lestvice. Primer takšnega tiskalnika je FARGO® HDP5600, ki je ustvarjen kot vse-v-enem tiskalnik, saj je stroškovno učinkovit, zanesljiv in predvsem povsem prilagodljiv.

Prevelik strošek za vašo organizacijo?

 

Ker je lahko nakup vrhunskega kartičnega tiskalnika za organizacijo precejšen strošek, smo v  Identiksu z letošnjim letom predstavili možnost najema tiskalnikov. T.i. začasno lastništvo vam omogoča, da bodo podatki vaših partnerjev in strank vedno pod vašim nadzorom, prav tako pa vam omogoča dodatno stopnjo prilagodljivosti testiranja in samega tiska – s tem pa občutno zmanjšate strošek izdelave posamezne kartice.

Glavne prednosti najema kartičnega tiskalnika:

✔ takojšnja in enostavna uporaba tiskalnika
✔ ni stroškov priprave projekta in stroja pri zunanjem izvajalcu
✔ nizki začetni in mesečni stroški uporabe (možnost mesečnega plačevanja)
✔ testiranje dizajnov kartic po želji
✔ stalna tehnična podpora certificiranega serviserja
✔ možnost ugodnega odkupa po izteku najemne pogodbe

Za več informacij nam pišite na info@identiks.si.Za več novic in novosti nam sledite na družabnih omrežjih:

Tomaž Jurič

Vodja razvoja

Vodja razvoja in tehnoloških rešitev in IT podpora. S študentsko prakso je v IDentiksu začel leta 2009 kot Kartični operater, kjer se je tudi zaposlil in počasi začel soustvarjati pri razvoju ter načrtovanju projektov.

Vsi članki tega avtorja

Preberite tudi
Nasvet strokovnjaka: najem kartičnega tiskalnika

Če se v sklopu vsakodnevnega poslovanja srečujete s številnimi poslovnimi obiski, prodajno komunikacijo s člani in zvestimi kupci ter potrebo po identifikaciji obiskovalcev, potem ste se zagotovo srečali...

Tina Logar , 21. julij, 2017

Preberi več
Modularnost pri kartičnih tiskalnikih

Kartični tiskalniki so namenjeni izdaji personaliziranih in izbranih identifikacijskih izkaznic za različne potrebe njihovih uporabnikov. Zato so v podjetju HID Global razvili tiskalnike, ki imajo...

Anja Pirc , 19. julij, 2017

Preberi več
Najhitrejši kartični tiskalnik

Imate malo podjetje, vodite športno ali kulturno društvo? Potem ste se zagotovo srečali s potrebo po hitrem tisku kvalitetnih identifikacijskih kartic.

Tanja Peršin ,

Preberi več
Priljubljene oznake
Pogosta iskanja

Sorodni članki

3. 3. 2017

Intervju z Jasno Špende: Izzivi pri organizaciji dogodkov

Učinkovit sistem sledenja aktivnostim udeležencev na dogodkih lahko prinese uporabne podatke za nadaljnje analize. Preberite mnenje Jasne Špende, vodje projektov pri Poslovni akademiji Finance in ene od glavnih organizatork letošnje Slovenske marketinške

Preberi več

17. 4. 2017

BIO izdelki za spomladanske dni

Z vsako pomladansko sezono zaznamo povečano zanimanje za BIO/EKO izdelke – izdelke, ki so prijazni do okolja. Vas zanima kje se gibajo trenutni trendi?

Preberi več

7. 6. 2017

Sledenje pošiljk z uporabo RFID

V Nemčiji lahko pošiljatelji pisem ali manjših paketov od sedaj naprej na svoje mednarodne pošiljke namestijo RFID oznako. Deutsche Post s to storitvijo...

Preberi več

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinahBodite obveščeni o aktualnih vsebinah

{{ item }}

{{ state.newsletter_success }}