Iskanje Košarica

Iskanje ni obrodilo rezultatov.

Košarica
{{ cart_item.image_alt }}
{{ cart_item.title }}

Cena: {{ cart_item.formatted_price_per_piece }}
Količina: {{ cart_item.qty }}x

Skupaj :
{{ state.order.item_total }}

  • Darilo ob vsakem nakupu Darilo ob vsakem nakupu
  • Garantirana kvaliteta Garantirana kvaliteta

IDentiksov mavrični spomladanski dogodek

16. maj, 2022

Z največjim veseljem smo se na tokratnem dogodku družili z vami in predstavili najnovejše trende poslovnih in promocijskih daril, pomen personalizacije in pravega izbora daril ter najbolj udarna promocijska darila, ki bodo pri vaših strankah in poslovnih partnerjih zagotovo pustila odličen vtis.

Z vami pa smo tudi delili svojo vizijo za letošnje leto in poslanstvo, ki temelji na:

  • Vztrajnosti in spodbujanjem zvestobe obstoječih strank
  • Iskanjem unikatne dodane vrednosti za pridobivanje novih strank
  • Personalizaciji in drugačnosti

V dinamičnem vsakdanu in spremembah, ki sta jih prinesli pretekli dve leti je še bolj pomembno, da ne dovolite, da vas stranke pozabijo in prav temu smo na tokratnem dogodku izbrali osrednjo vlogo in poudarek.

Prav tako je potrebno ustvarjati nove in nove poslovne priložnosti, se truditi biti drugačen od konkurence in izstopati, da si vas zapomnijo.

Sedaj je prava prilika, da poudarite svoje prednosti, atribute v primerjavi s konkurenco, nove produkte, nov način dostopanja do vaših storitev in nove rešitve, ki ste jih razvili. Pri tem ne pozabite na svojo ekipo, saj je ta vaš trdni steber pri iskanju novih priložnosti na trgu.
Vse to in še več smo delili z vsemi, ki ste se nam pridružili, nismo pa pozabili tudi predstaviti najbolj udarnih daril in idej, s katerimi boste z lahkoto zasijali v primerjavi s svojimi konkurenti.


GLAVNI POUDARKI PRI LETOŠNJIH POSLOVNIH IN PROMOCIJSKIH DARILIH

  • Zaveza k družbeni odgovornosti in trajnostnem razvoju z ekološkim naborom daril
  • Personalizacija daril z linijo Your Choice, kjer lahko vsakemu izdelku nadenemo vašo podobo in s tem izdelamo čudovito priliko za promocijo
  • Izdelki iz recikliranih materialov, ki vas bodo osupnili in ki so cenovno popolnoma dostopni: juta, pluta in les; vlakna konoplje, pšenice in koruze; ostanki iz predelave kave, organskih odpadkov; bloki iz kamna, kartice iz soli, torbice iz predelanih jabolčnih lupin
  • Torbe za različne priložnosti – od vsakodnevnih opravkov do poslovnih srečanj in dogodkov – vse so narejene iz recikliranih mas RPET!


POSEBNA AKCIJA OB NAŠEM DOGODKU!
Za naročila poslovnih in promocijskih daril iz našega kataloga, oddana do konca junija, vam priznamo do -15% popusta!
To pa še ni vse! Splača se naročiti že maja!
Za vsako oddano naročilo poslovnih daril vam do konca maja 2022 podarimo čudovito praktično stekleničko v mavričnih barvah!

Naročila sprejemamo na info@identiks.si


Deli s prijatelji:


Za več novic in novosti nam sledite na družabnih omrežjih:

Jasna Triller

Direktorica

Lastnica in ustanoviteljica podjetja IDentiks. Diplomantka Visoke ekonomske šole Univerze v Mariboru, strastna podjetnica in mamica 2 otrok, ki se je že v mladih letih zaljubila v kartice. Po naravi optimistična, delovna, pogumna ter tudi trmasta levinja, ki navadno doseže svoje.

Vsi članki tega avtorja

Sorodni članki

7. 8. 2017

Imate spletno kamero? Nekdo vas gleda ...

Ste vedeli, da lahko hekerji brez vašega dovoljenja dostopajo do vaše spletne kamere? Do pogleda, ki ga 'vidi' vaša spletna kamera tako lahko dostopi...

Preberi več

7. 4. 2022

IDentiksov spomladanski mavrični dogodek

NE ZAMUDITE IDENTIKSOVEGA SPOMLADANSKEGA MAVRIČNEGA DOGODKA Predstavitev trendov in novosti te sezone ter izbor najboljših izdelkov na področju poslovnih in promocijskih daril!

Preberi več

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinahBodite obveščeni o aktualnih vsebinah

{{ item }}

{{ state.newsletter_success }}