Iskanje Košarica

Iskanje ni obrodilo rezultatov.

Košarica
{{ cart_item.image_alt }}
{{ cart_item.title }}

Cena: {{ cart_item.formatted_price_per_piece }}
Količina: {{ cart_item.qty }}x

Skupaj :
{{ state.order.item_total }}

  • Darilo ob vsakem nakupu Darilo ob vsakem nakupu
  • Garantirana kvaliteta Garantirana kvaliteta

Obiskali smo sejem PSI v Düsseldorfu in raziskovali nove trende za 2023

20. januar, 2023

Med 10.-12.1.2023 smo obiskali sejem PSI, največji evropski sejem na področju promocijskih in poslovnih daril. Odvijal se je v Düsseldorfu v Nemčiji in združil preko 487 razstavljalcev ter 10.509 obiskovalcev iz 75 držav. 

Preverili smo, kakšni trendi se obetajo za 2023, pridobili nekaj novih zelo zanimivih dobaviteljev, predvsem pa zaznali vsesplošno usmeritev v ekološko, trajnostno in zeleno, kar bo glavna tematika poslovnih daril v letošnjem letu. 

 

Skupaj z dogodki in prireditvami za kupce so se okrepila tudi povpraševanja po promocijskih gradivih ter poslovnih darilih. Iz tega razloga smo še bolj zagnano iskali tako trende kot konkretne artikle, ki bodo med najbolj zaželjenimi v tem letu, osredotočili pa smo se na dobavitelje, ki izdelujejo okolju prijazne izdelke, jim skrb za okolje predstavlja eno glavnih vrednot, ki jo udejanjajo z uporabo alternativnih organskih materialov. 

Med najbolj osupljivimi izdelki, ki smo jih videli na sejmu, in ki bi bili zanimivi za naše kupce, so vsekakor veganske superge, personalizirana sladoledna lučka, s katero lahko naredimo čudovito promocijo na sejmu ali konferenci, ter celotni nabor izdelkov iz popolnoma naravnih materialov: jabolčne lupine, kavne usedline, ostanki organske proizvodnje pri predelavi citrusov, ... 

Več o samem sejmu ter vtisih si lahko preberete tudi na PSI spletni strani.


Deli s prijatelji:


Za več novic in novosti nam sledite na družabnih omrežjih:

Jasna Triller

Direktorica

Lastnica in ustanoviteljica podjetja IDentiks. Diplomantka Visoke ekonomske šole Univerze v Mariboru, strastna podjetnica in mamica 2 otrok, ki se je že v mladih letih zaljubila v kartice. Po naravi optimistična, delovna, pogumna ter tudi trmasta levinja, ki navadno doseže svoje.

Vsi članki tega avtorja

Sorodni članki

16. 3. 2017

SEOS: varnost in uporabnost v eni rešitvi

Pametne kartice so namenjene upravljanju in kontroli nad identitetami - pa naj bodo to vaši zaposleni ali pa obiskovalci vaših poslovnih prostorov. Naš partner HID Global je sedaj predstavil nadgradnjo varnih kartic in brezstičnih tehnologij, t.i.iCLASS®

Preberi več

5. 2. 2018

Načrtujete dogodek? Rešite ta kratek vprašalnik ...

Preden se lotite organizacije dogodka, si je priporočljivo zastaviti in si odgovoriti na tri ključna vprašanja. Odgovorite si na spodnja vprašanja in oblikujte izjavo, ki vam bo v pomoč pri...

Preberi več

2. 3. 2017

Varnost mobilnega plačevanja

Mobilno plačevanje je v porastu - v prvih treh kvartalih leta 2014 je različnim start-upom s področja mobilnega plačevanja uspelo zbrati kar 1,18 milijarde dolarjev sredstev. Potrošnikom so tako na voljo vedno številnejši ponudniki.

Preberi več

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinahBodite obveščeni o aktualnih vsebinah

{{ item }}

{{ state.newsletter_success }}