Iskanje Košarica

Iskanje ni obrodilo rezultatov.

Košarica
{{ cart_item.image_alt }}
{{ cart_item.title }}

Cena: {{ cart_item.formatted_price_per_piece }}
Količina: {{ cart_item.qty }}x

Skupaj :
{{ state.order.item_total }}

  • Darilo ob vsakem nakupu Darilo ob vsakem nakupu
  • Garantirana kvaliteta Garantirana kvaliteta

Obiskali smo sejem PSI v Düsseldorfu in raziskovali nove trende za 2023

20. januar, 2023

Med 10.-12.1.2023 smo obiskali sejem PSI, največji evropski sejem na področju promocijskih in poslovnih daril. Odvijal se je v Düsseldorfu v Nemčiji in združil preko 487 razstavljalcev ter 10.509 obiskovalcev iz 75 držav. 

Preverili smo, kakšni trendi se obetajo za 2023, pridobili nekaj novih zelo zanimivih dobaviteljev, predvsem pa zaznali vsesplošno usmeritev v ekološko, trajnostno in zeleno, kar bo glavna tematika poslovnih daril v letošnjem letu. 

 

Skupaj z dogodki in prireditvami za kupce so se okrepila tudi povpraševanja po promocijskih gradivih ter poslovnih darilih. Iz tega razloga smo še bolj zagnano iskali tako trende kot konkretne artikle, ki bodo med najbolj zaželjenimi v tem letu, osredotočili pa smo se na dobavitelje, ki izdelujejo okolju prijazne izdelke, jim skrb za okolje predstavlja eno glavnih vrednot, ki jo udejanjajo z uporabo alternativnih organskih materialov. 

Med najbolj osupljivimi izdelki, ki smo jih videli na sejmu, in ki bi bili zanimivi za naše kupce, so vsekakor veganske superge, personalizirana sladoledna lučka, s katero lahko naredimo čudovito promocijo na sejmu ali konferenci, ter celotni nabor izdelkov iz popolnoma naravnih materialov: jabolčne lupine, kavne usedline, ostanki organske proizvodnje pri predelavi citrusov, ... 

Več o samem sejmu ter vtisih si lahko preberete tudi na PSI spletni strani.


Deli s prijatelji:


Za več novic in novosti nam sledite na družabnih omrežjih:

Jasna Triller

Direktorica

Lastnica in ustanoviteljica podjetja IDentiks. Diplomantka Visoke ekonomske šole Univerze v Mariboru, strastna podjetnica in mamica 2 otrok, ki se je že v mladih letih zaljubila v kartice. Po naravi optimistična, delovna, pogumna ter tudi trmasta levinja, ki navadno doseže svoje.

Vsi članki tega avtorja

Sorodni članki

7. 4. 2017

Moč zvestobe: Kako zaslužiti več

Kako se lotiti programa zvestobe? Kaj je največja napaka pri vpeljavi programov zvestobe? Kakšne so prednosti kartic zvestobe? Kako do visokega števila aktivnih članov programa zvestobe?

Preberi več

3. 2. 2021

Ne zamudite!

Predstavitev trendov in novosti 2021 - IDentiksov spletni dogodek, ki ga ne smete zamuditi!

Preberi več

7. 11. 2017

Personalizirano darilo je bolj učinkovito

Poslovna darila številna podjetja uporabljajo zelo tradicionalno - ob obisku ali sklenitvi sodelovanja, kot pozornost ob praznovanju obletnice delovanja podjetja, kot darilo ob...

Preberi več

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinahBodite obveščeni o aktualnih vsebinah

{{ item }}

{{ state.newsletter_success }}