Iskanje Košarica

Iskanje ni obrodilo rezultatov.

Košarica
{{ cart_item.image_alt }}
{{ cart_item.title }}

Cena: {{ cart_item.formatted_price_per_piece }}
Količina: {{ cart_item.qty }}x

Skupaj :
{{ state.order.item_total }}

  • Darilo ob vsakem nakupu Darilo ob vsakem nakupu
  • Garantirana kvaliteta Garantirana kvaliteta

Obiskali smo sejem PSI v Düsseldorfu in raziskovali nove trende za 2023

20. januar, 2023

Med 10.-12.1.2023 smo obiskali sejem PSI, največji evropski sejem na področju promocijskih in poslovnih daril. Odvijal se je v Düsseldorfu v Nemčiji in združil preko 487 razstavljalcev ter 10.509 obiskovalcev iz 75 držav. 

Preverili smo, kakšni trendi se obetajo za 2023, pridobili nekaj novih zelo zanimivih dobaviteljev, predvsem pa zaznali vsesplošno usmeritev v ekološko, trajnostno in zeleno, kar bo glavna tematika poslovnih daril v letošnjem letu. 

 

Skupaj z dogodki in prireditvami za kupce so se okrepila tudi povpraševanja po promocijskih gradivih ter poslovnih darilih. Iz tega razloga smo še bolj zagnano iskali tako trende kot konkretne artikle, ki bodo med najbolj zaželjenimi v tem letu, osredotočili pa smo se na dobavitelje, ki izdelujejo okolju prijazne izdelke, jim skrb za okolje predstavlja eno glavnih vrednot, ki jo udejanjajo z uporabo alternativnih organskih materialov. 

Med najbolj osupljivimi izdelki, ki smo jih videli na sejmu, in ki bi bili zanimivi za naše kupce, so vsekakor veganske superge, personalizirana sladoledna lučka, s katero lahko naredimo čudovito promocijo na sejmu ali konferenci, ter celotni nabor izdelkov iz popolnoma naravnih materialov: jabolčne lupine, kavne usedline, ostanki organske proizvodnje pri predelavi citrusov, ... 

Več o samem sejmu ter vtisih si lahko preberete tudi na PSI spletni strani.


Deli s prijatelji:


Za več novic in novosti nam sledite na družabnih omrežjih:

Jasna Triller

Direktorica

Lastnica in ustanoviteljica podjetja IDentiks. Diplomantka Visoke ekonomske šole Univerze v Mariboru, strastna podjetnica in mamica 2 otrok, ki se je že v mladih letih zaljubila v kartice. Po naravi optimistična, delovna, pogumna ter tudi trmasta levinja, ki navadno doseže svoje.

Vsi članki tega avtorja

Sorodni članki

6. 2. 2020

Zaposlimo sodelavca za tehnično podporo in kartičnega operaterja

V dinamični in agilni ekipi iščemo osebo za tehnično podporo in pomoč strankam pri tisku in kodiranju RFID kartic in RFID medijev.

Preberi več

11. 5. 2017

Rast tehnologije trga RFID

Raziskave kažejo, da se bo trg RFID tehnologije do leta 2020 povečal za več kot 100 % glede na stanje leta 2012. Temu bo najbolj botrovala potreba po...

Preberi več

3. 11. 2017

TOP 10 poslovnih daril!

Še niste naročili svojih novoletnih poslovnih daril? Niste edini ... ste pa med redkimi;) V tokratnem IDE.trendu smo vam za vzpodbudo in ideje pripravili...

Preberi več

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinahBodite obveščeni o aktualnih vsebinah

{{ item }}

{{ state.newsletter_success }}