Iskanje Košarica

Iskanje ni obrodilo rezultatov.

Košarica
{{ cart_item.image_alt }}
{{ cart_item.title }}

Cena: {{ cart_item.formatted_price_per_piece }}
Količina: {{ cart_item.qty }}x

Skupaj :
{{ state.order.item_total }}

 • Darilo ob vsakem nakupu Darilo ob vsakem nakupu
 • Garantirana kvaliteta Garantirana kvaliteta

Študija primera: DARILNA KARTICA GORENJSKE LEKARNE – INTEGRACIJA SISTEMA V OBLAKU

23. junij, 2022

Pri podjetju Gorenjske lekarne so se v drugi polovici leta 2021 odločili, da bodo nadgradili svoje storitve in ponudbo ter so pristopili k nam z željo, da jim omogočimo poslovanje z darilnimi karticami.

Želeli so celovito rešitev na ključ, ki bi omogočila:

 • Izdajo in poslovanje z darilnimi karticami
 • Samostojni sistem brez potrebnih zapletenih in dragih predhodnih integracij z internim sistemom Gorenjskih lekarn
 • Izdajo darilne kartice, ki bi omogočila koriščenje kartice v kateri koli poslovalnici Gorenjskih lekarn
 • Možnost dobropisa in večkratnega koriščenja zneska na kartici
 • Možnost beleženja opravljenih transakcij in upravljanja s karticami
 • Analitične podatke in celosten pregled nad navadami uporabnikov

Za uvedbo darilnih kartic so se pri Gorenjskih lekarnah odločili, ker se zavedajo kratkoročnih in dolgoročnih prednosti uvedbe takšne rešitve. Strankam so želeli ponuditi nov način obdarovanja svojih prijateljev in znancev, po drugi strani pa sistem darilnih kartic tudi za Gorenjske lekarne prinaša številne prednosti, kot na primer povečevanje števila potencialnih strank in s tem nov finančni tok ter odlično možnost za povečevanje prepoznavnosti blagovne znamke.

IDentiksova rešitev: RFID KOMBINIRANI SISTEM DARILNIH KARTIC

Pri IDentiksu ponujamo kombinirano rešitev navadne darilne kartice,ki jo lahko nadgradimo s programsko rešitvijo. Ta rešitev je lahko integrirana v obstoječi sistem kupca, ali pa je samostojna rešitev, ki deluje, ne da bi jo integrirali v obstoječe zaledne sisteme in ki smo jo ponudili tudi Gorenjskim lekarnam. Taka darilna kartica:

 • skupaj s programskim sistemom beleži opravljene transakcije,
 • omogoča dobropise in stornacije,
 • uporablja se jo lahko v več trgovinah v istem trgovskem centru
 • uporablja se jo lahko v več poslovalnicah istega matičnega podjetja 

Darilna kartica omogoči takojšnji priliv oziroma prihodek, saj stranka ob nakupu znesek plača takoj, vnovči pa se šele kasneje. Povečuje število vaših strank, spodbuja zvestobo kupcev in močno poveča možnost, da se stranka vrne. Darilna kartica omogoča toliko prednosti, da jo je vsekakor smiselno vključiti v model poslovanja podjetja.

 

IDentiks je razvil rešitev na ključ, ki odgovarja na vse moderne izzive poslovanja z darilnimi karticami, lahko pa jo tudi nadgradimo s kartico zvestobe in kupcem ponudimo kombinacijo obojega!

Pri klasični rešitvi na ključ za darilne kartice, ki smo jo ponudili tudi Gorenjskim lekarnam, je vključena:

 • darilna kartica s programskim sistemom
 • kartica s črtno kodo ali RFID
 • personalizacija darilnih kartic, kjer naredimo darilne kartice po željah in podobi stranke
 • integracija s sistemom stranke in čitalci, ki jih imajo na blagajni
 • implementacija, zagon ter brezplačno svetovanje ob začetku delovanja sistema darilnih kartic

 

GORENJSKA LEKARNA: PRIMER INTEGRACIJE SISTEMA V OBLAKU

Na skupnem začetnem sestanku, viharjenju idej ter zaznani potrebi, smo se odločili, da bomo Gorenjskim lekarnam ponudili integracijo sistema v oblaku. Našo rešitev sestavlja darilna kartica skupaj s programsko rešitvijo, saj so pri naročniku izrazili željo po povezanosti znotraj svojega sistema in možnosti naprednega upravljanja s sistemom kartic.

 

PRISLUHNILI SO SVOJIM STRANKAM IN SE ODLOČILI, DA JIM BODO PONUDILI NEKAJ VEČ

Za darilne kartice so se pri Gorenjski lekarni odločili zato, ker se zavedajo kratko- in dolgoročnih prednosti, ki jih prinaša uvedba. Svojim strankam so poleg tega želeli ponuditi možnost, da tudi sami podarijo svojim prijateljem in znancem izdelke Gorenjskih lekarn, s katerimi si bodo izboljšali kvaliteto življenja.

Poleg tega pa so želeli:

 • olajšati splošno dosegljivost svojih izdelkov tako v poslovalnicah kot preko spleta,
 • izboljšati kakovost življenja svojih strank in jim ponuditi nekaj več - nadgradnjo svojih storitev.

Darilna kartica je tudi priložnost, da vse stranke Gorenjskih lekarn svojim družinskim članom, prijateljem in znancem podarijo vredno, kakovostno in izvirno darilo.

 

KAKO DELUJE DARILNA KARTICA GORENJSKIH LEKARN

                 

Darilna kartica Gorenjskih lekarn je kartica oz. vrednostni bon z naloženo vrednostjo, ki jo lahko stranka porabi za poljubni izdelek za nego ali zdravje po svoji izbiri in v kateri koli enoti Gorenjskih lekarn.

 • Kupec darilne kartice sam izbere poljubni znesek, ki ga želi naložiti na kartico in ta znesek prodajalec naloži na kartico.
 • Znesek se lahko koristi pri enkratnem nakupu ali pa delno, preostanek pa se prenese do naslednjega nakupa.
 • Vse skupaj se beleži v enotnem centralnem sistemu, ki smo ga vzpostavili s pomočjo programske rešitve in na željo stranke samostojna rešitev – brez integracije v zaledne sisteme Gorenjskih lekarn
 • Kartico pri Gorenjskih lekarnah ponujajo tako na spletu kot v navadnih poslovalnicah v celotni mreži Gorenjskih lekarn. 

 

Primer darilne kartice na pultu ene izmed Gorenjskih lekarn

Vsak nakup in transakcija se beleži v podpornem sistemu za darilne kartice, kar jim omogoča učinkovit nadzor nad porabo in izdanimi karticami, hkrati pa ponuja možnost analize in segmentacije strank, najbolj priljubljenih izdelkov, ki se jih kupuje s pomočjo darilne kartice, trendov porabe in še mnogo več.

Darilna kartica je ob nakupu priložena v personalizirani vizitki, ki smo jo za naročnika prav tako izdelali pri nas, poleg tega smo integrirali tudi prostor za osebno sporočilo tistega, ki bo vizitko skupaj z darilno kartico tudi podaril.

 

Sprednja stran vizitke Darilna kartica Gorenjskih lekarn

 

Prostor za darilno kartico v vizitki ter levo prostor za dodatni poljubni tekst

 

GORENJSKE LEKARNE O ZADOVOLJSTVU Z IZBRANO REŠITVIJO

„Zelo smo zadovoljni z izbrano rešitvijo podjetja IDentiks. Za darilno kartico smo se odločili z glavnim ciljem olajšati dosegljivost naših izdelkov in izboljšanjem kvalitete življenja naših strank. S tem bomo marsikomu omogočili lažji dostop do izdelkov, ki si jih morda sam ne bi mogel privoščiti, hkrati pa bomo našim strankam ponudili nekaj več.“

Gorenjske lekarne

 

Tudi mi smo zadovoljni, da smo Gorenjskim lekarnam pomagali do sodobne rešitve, ki bo odprla vrata novim strankam, pri obstoječih pa povečala zvestobo in vplivala tudi na njihovo frekvenco nakupov.

 

Vas zanima, kako lahko tudi pri vas uspešno in v najkrajšem času vpeljete sodobno rešitev za darilne kartice, ter s tem izkoristite številne prednosti, ki jih ta prinaša?

Pri IDENTIKSu vam bomo svetovali na brezplačnem in neobvezujočem klicu ali sestanku. Pišete nam lahko na info@identiks.si ali pa nas pokličete na +386 590 90 550.


Deli s prijatelji:


Za več novic in novosti nam sledite na družabnih omrežjih:

Jasna Triller

Direktorica

Lastnica in ustanoviteljica podjetja IDentiks. Diplomantka Visoke ekonomske šole Univerze v Mariboru, strastna podjetnica in mamica 2 otrok, ki se je že v mladih letih zaljubila v kartice. Po naravi optimistična, delovna, pogumna ter tudi trmasta levinja, ki navadno doseže svoje.

Vsi članki tega avtorja

Preberite tudi
ŠTUDIJA PRIMERA: Strokovno srečanje optikov 2018 – Dvojna akreditacijska rešitev

Sekcija optikov je v letu 2018 prvič organizirala dogodek “Strokovno srečanje optikov”. Namen dogodka je, da se predstavniki podjetij in njihovi zaposleni vsaj enkrat letno srečajo na strokovnem in družabnem dogodku ter predstavijo svojo dejavnost in inov

30. november, 2018

Preberi več
Priljubljene oznake
Pogosta iskanja

Sorodni članki

1. 12. 2017

Last-minute darila!

Odštevamo zadnje dni pred pričetkom veselega decembra - meseca z največjo gužvo v službah in tudi pri družbah. Upamo, da niste pozabili na darila za svoje zaposlene in poslovne partnerje?

Preberi več

5. 11. 2018

Zakaj imeti v svoji ponudbi tudi darilno kartico?

Vsako leto se ob prazničnih nakupih potrošniki znajdejo pred »težkimi« odločitvami, katero darilo izbrati za svojo družino, prijatelje, poslovne partnerje, stranke ali zaposlene. Raziskave so tudi pokazale, da kar 84% potrošnikov nakup darila doživlja...

Preberi več

24. 3. 2017

Za podjetja, ki potrebujejo identifikacijo za svoje stranke

Številna podjetja, ki poslujejo neposredno s strankami, se pogosto znajdejo v zagati, ko novi stranki ne morejo takoj izdati članske ali klubske kartice ali pa kartice zvestobe. Proces izdelave pri podizvajalcih običajno traja nekaj tednov – ravno dovolj,

Preberi več

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinahBodite obveščeni o aktualnih vsebinah

{{ item }}

{{ state.newsletter_success }}