Iskanje Košarica

Iskanje ni obrodilo rezultatov.

Košarica
{{ cart_item.image_alt }}
{{ cart_item.title }}

Cena: {{ cart_item.formatted_price_per_piece }}
Količina: {{ cart_item.qty }}x

Skupaj :
{{ state.order.item_total }}

  • Darilo ob vsakem nakupu Darilo ob vsakem nakupu
  • Garantirana kvaliteta Garantirana kvaliteta

Pridružite se nam na konferenci in sejmu Adria Security Summit v Ljubljani!

20. oktober, 2023

Prisrčno vas vabimo, da nas obiščete na mednarodni konferenci in sejmu Adria Security Summit na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

KDAJ? 25.-26.10.2023 med 9.-17. uro
KJE? Gospodarsko razstavišče Ljubljana.
IDentiksova stojnica bo v Hali 1, številka 82

 

Glavna tematika mednarodnega dogodka vključuje raznovrstne vidike, trende in napredne tehnologije, ki pripomorejo k večji varnosti pri procesih, proizvodnji, razvoju in v samih podjetjih različnih industrij. Dotaknila se bo različnih izzivov in razvoja na področju varnosti, tehničnega in fizičnega varovanja, pametnih mest, pametnih hiš, IKT industrije, IoT, AI in mnogih drugih.


Sodelovalo bo preko 150 razstavljalcev in več kot 3000 sodelujočih iz preko 50 držav, med njimi se na stojnici predstavlja tudi IDentiks.

Ne zamudite zanimivih tematik v okviru predavanj na konferenci ter obkonferenčnega dogajanja na stojnicah, seveda pa vas vabimo, da obiščete tudi nas!

 

Pridružite se nam v Hali 1, na stojnici št. 82, kjer vas pričakuje naša ekipa z Jasno Triller.

Z vami bomo delili izkušnje in pridobljeno znanje s področja varnosti s poudarkom na:

 

  • PVC identifikacijskih karticah in personaliziranih rešitvah, kot so zaščitna/antiskimming kartica, darilna kartica, kartica zvestobe, NFC poslovna vizitka, akreditacije za dogodke,…
  • Rešitve s področja video nadzora,
  • Napredne aplikacije in rešitve, kot so naša lastna rešitev EVENTIKS, IDE.Connect – interaktivna NFC kartična rešitev,…
  • Varnostne nalepke in hologrami
  • Pametne RFID rešitve, kot so kontrola dostopa, UHF in Bluetooth čitalci, EV napajalne rešitve

Predstavili pa vam bomo tudi svoje najnovejše uspešne primere iz prakse ter rešitve naših poslovnih partnerjev na področju tovrstnih rešitev - HID, Zebra in March Networks.

 

Več o dogodku si lahko preberete na spletni strani, kjer se lahko tudi prijavite na dogodek in rezervirate termin za sestanek.

POZOR! Za naše partnerje je udeležba na dogodku brezplačna - pišite nam na info@identiks.si, da vam posredujemo kodo za brezplačno registracijo.

Veselimo se druženja z vami!


Deli s prijatelji:


Za več novic in novosti nam sledite na družabnih omrežjih:

Jasna Triller

Direktorica

Lastnica in ustanoviteljica podjetja IDentiks. Diplomantka Visoke ekonomske šole Univerze v Mariboru, strastna podjetnica in mamica 2 otrok, ki se je že v mladih letih zaljubila v kartice. Po naravi optimistična, delovna, pogumna ter tudi trmasta levinja, ki navadno doseže svoje.

Vsi članki tega avtorja

Sorodni članki

12. 11. 2015

IDE.konferenca v praksi – intervju z vodjo razvoja Tomažem Juričem

IDE.konferenca je sistem upravljanja z udeleženci na dogodkih, ki pa hitro preraste le koncept upravljanja. Predstavlja namreč tudi učinkovito orodje za...

Preberi več

27. 6. 2018

Brezstična zaščita kartic med sproščenim poletjem!

Ste že na dopustu, ali pa se tja odpravljate? Predstavljajte si sproščeno večerjo na plaži, kjer pa ob končnem računu poravnate še strošek, ki vam ga je na bančno kartico 'naložil' NFC nepridiprav.

Preberi več

11. 3. 2017

Uniorjevo orodje z RFID

S podjetjem Unior smo letošnjo jesen zapluli v vode samodenjega sledenja orodja. Vodnilni v podjetju so se namreč odločili, da želijo svojim strankam omogočiti enostavno sledenje in nadzor nad orodjem s pomočjo UHF oznak in anten.

Preberi več

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinahBodite obveščeni o aktualnih vsebinah

{{ item }}

{{ state.newsletter_success }}