Iskanje Košarica

Iskanje ni obrodilo rezultatov.

Košarica
{{ cart_item.image_alt }}
{{ cart_item.title }}

Cena: {{ cart_item.formatted_price_per_piece }}
Količina: {{ cart_item.qty }}x

Skupaj :
{{ state.order.item_total }}

  • Darilo ob vsakem nakupu Darilo ob vsakem nakupu
  • Garantirana kvaliteta Garantirana kvaliteta

Spoznajte različne vrste potiska PVC kartic

6. oktober, 2017

Termotransferni tisk

Tehnologija termotransfer je potisk, namenjen enostavnejšim dizajnom in predvsem akreditacijam ter personalizaciji predtiskanih kartic. Možen je enobarvni (že določene barve, tudi zlata in srebrna) ali večbarvni CMYK potisk. Potisk celotnih fleh ter živ rob tu nista optimalna, je pa cenovno ugodnejši od retransfer tehnologije.

Termotransfer je zelo primeren za sejemske in kongresne akreditacije ter predvsem za enobarvno ali večbarvno personalizacijo spremenljivih podatkov (fotografij, imen, številk ... ).

Odločilna prednost: hitra & cenovno ugodna izdelava in od 1 kos dalje. Z zlato ali srebrno podlago kartice lahko dosežemo presenetljive rezultate!

 

Retransferni tisk

Visokokvaliteten potisk, za zahtevnejše dizajne, intenzivne barve, potisk v živ rob (»over the edge«), CMYK tehnologija potiska se najbolj približa kvaliteti offset predtiska in je namenjena za potisk že od 1 kartice dalje (pa do cca 2000 kos). Še posebej je priporočljiva za čip kartice, ker tovrstna tehnologija ne more poškodovati. Gre za potisk najprej na folijo, katera se nadalje odtisne na kartico. Od tu beseda re-transfer.

Odločilna prednost: visoka kvaliteta & hitra izdelava že za majhne količine. Z zlato ali srebrno podlago kartice lahko dosežemo izjemne rezultate! Kartice lahko vsebujejo fotografijo, dodatne aplikacije ali različne varnostne in personalizacijske elemente.

 

Offset predtisk

Visokokvalitetni predtisk (od 100 kos dalje) nudi različne možnosti potiska najrazličnejših dizajnov s tehnologijo CMYK. V primeru večje količine kartic (naročilo na zalogo) je cena ugodnejša, sukcesivno pa se izvaja personalizacija s termotransfer ali embossing tiskalnikom.

 
 

Sitotisk

Se uporablja samostojno kot potisk v Pantone barvah ali kot kombinacija z offset tiskom. (od 500 kos dalje) Nudimo različne možnosti metalnih elementov ali podlag (zlata, srebrna, bronasta).

 
 
 
 

Zlato in srebro tisk

Možen je tudi poseben potisk zlato in srebrotiska in je namenjen za zahtevnejše, unikatne in prestižne dizajne. Navadno se na predtiskano kartico, dodatno pod visokimi temperaturami, nanašajo s posebnimi klišeji, katere se izdela po naročilu.

 
 

Personalizacija

Personalizacija kartic pomeni dodajanje spremenljivih podatkov na pvc kartice oz. dodatnih aplikacij/zapisov na kartici (ime, priimek, številka, naslov … fotografija, črtna koda, magnetna steza, čip- kontaktni in brezkontaktni).

Izdelujemo tudi različne varnostne elemente (hologramsko nalepko, UV tisk, mikrotekst … ).


Pri tehnologiji offset predtisk je personalizacija narejena ali istočasno enkratno ali kasneje sukcesivno (podatki se pošiljajo postopoma- tedensko/mesečno, ipd.) predtiskane kartice pa se lahko hranijo pri nas.

Možne enobarvne personalizacije (predtisk kartic): črna, bela, zlata, srebrna, modra, zelena, rdeča, vijolična ...

Pri tehnologijah termotransfer in retransfer je personalizacija istočasna s potiskom kartice in je zato lahko v CMYK barvah.

 
 
 
 
 
 
 


Za več novic in novosti nam sledite na družabnih omrežjih:

Anja Pirc

Grafična oblikovalka & Proizvodnja

25-letna študentka, ki zaključuje študij Grafičnih in interaktivnih komunikacij. Podjetju se je pridružila oktobra 2015 kot pomoč v proizvodnji in grafičnem oblikovanju. Je vedno nasmejana in pripravljena na nove izzive, ki zahtevajo kreativno žilico.

Vsi članki tega avtorja

Preberite tudi
3 rešitve za uporabne kartice

PVC kartice – pa naj bodo akreditacijske, darilne, identifikacijske ali pa kartic zvestobe – še vedno ostajajo na vrhu priljubljenosti podpornih orodij za številne namene.

31. maj, 2017

Preberi več
Re-writable kartice – eko rešitev

Re-writable kartice so smiselne za uporabo v podjetjih, kjer je pretok zaposlenih (npr. študenti, zunanji sodelavci) ali pa obiskovalcev konstantno velik ali pa povečan le v...

Anja Pirc,

Preberi več
3 rješenja za upotrebljive kartice

PVC kartice – bile one akreditacijske, poklon kartice, identifikacijske ili kartice vjernosti – još uvijek predstavljaju najpopularnije alate za podršku za različite svrhe.

6. junij, 2017

Preberi več
Dišeče kartice – trajen vtis

Ste kdaj pomislili, da bi lahko svoje podjetje povezali s specifičnim vonjem? Da bi lahko s pomočjo tega vonja okrepili tudi svoje marketinške in prodajne aktivnosti? To se morda sliši enostavno za proizvajalce kave ali pa parfumerije, ampak...

Tina Logar,

Preberi več
Priljubljene oznake
Pogosta iskanja

Sorodni članki

7. 7. 2017

Sproščenost in produktivnost na delovnem mestu

14. 9. 2023

Interaktivne vizitke NFC

Interaktivne vizitke NFC (Near Field Communication) so sodoben in inovativen način za izmenjavo kontaktnih informacij in sodelovanje s potencialnimi strankami ali partnerji. Te digitalne vizitke izkoriščajo tehnologijo NFC za bolj priročno, nepozabno i

Preberi več

18. 1. 2017

Multiuporabne PVC kartice

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinahBodite obveščeni o aktualnih vsebinah

{{ item }}

{{ state.newsletter_success }}