Iskanje Košarica

Iskanje ni obrodilo rezultatov.

Košarica
{{ cart_item.image_alt }}
{{ cart_item.title }}

Cena: {{ cart_item.formatted_price_per_piece }}
Količina: {{ cart_item.qty }}x

Skupaj :
{{ state.order.item_total }}

  • Darilo ob vsakem nakupu Darilo ob vsakem nakupu
  • Garantirana kvaliteta Garantirana kvaliteta

IOT rešitev, ki je na konferenci v ZDA navdušila organizatorja in udeležence

28. avgust, 2018

Na tridnevni konferenci ChannelCon 2018, ki se je odvijala med 31. julijem in 2. avgustom v Washingtonu je organizator CompTIA uporabil RFID stojala (UHF čitalce). Ta so v realnem času beležila akreditacije udeležencev opremljene z RFID antenami. Konferenčna predavanja so potekala v več dvoranah. Pred vsako izmed dvoran pa so bila postavljena RFID stojala, ki so podatke o prehodih v in izven dvoran beležila v oblak (strežnik).

Z analizo podatkov kot na primer, kakšen profil udeležencev je obiskal določeno predavanje, je organizator konference pridobil poglobljen vpogled v dogajanje na konferenci.

Udeleženci so bili člani vodilnega svetovnega tehnološkega združenja CompTIA. Tehnološka konferenca ChannelCon je tako privabila 1630 udeležencev iz različnih tehnoloških podjetij, ki imajo sedež povsod po svetu.

Vsak udeleženec je ob prijavnici na konferenco moral vpisati svoje podatke kot so podjetje, naziv v podjetju, naslov in drugo. V vsakem trenutku je bilo možno vedeti, koliko in kakšen profil udeležencev je bil v določeni dvorani. Na podlagi teh podatkov je mogoče analizirati in predvideti, kako naslednjo konferenco še izboljšati.

 

Ponujamo vam nekaj primerov analize takšnih podatkov:

Primer 1: Večje število udeležencev je poslušalo predavanja na temo X in predavatelje iz področja Y. Na podlagi tega podatka lahko naslednje leto X teme nadgradimo in povabimo več predavateljev iz stroke Y.

Primer 2: Večje število udeležencev je bilo na predavanjih med X in Y uro. Najboljše tematike predavanj lahko organiziramo ob teh urah.

Primer 3: Ali so udeleženci iz določenih panog poslušali svoji stroki sorodne teme ali pa so jih bolj zanimala predavanja, ki niso nujno povezana z njihovo stroko?

Obstaja še mnogo načinov obdelave podatke - ti pa so odvisni predvsem od interesa organizatorjev.

Po besedah organizatorja konference so bili s storitvijo ID.Conference zelo zadovoljni in jo bodo uporabili tudi v prihodnje. Rešitev lahko organizatorju prilagodimo glede na njegove želje.

ID.Conference je rešitev, ki pomaga organizatorju pri registraciji in akreditiranju udeležencev z uporabo orodij za beleženje. V Sloveniji ID.Conference tržimo pod znamko IDE.Konferenca, ki poleg orodij za sledenje ponuja organizatorju tudi ovratne trakove, ID dodatke ter poslovna darila.

 

Imate vse pripravljeno za organizacijo vašega dogodka?

Prenesite si BREZPLAČEN priročnik in sledite enostavnim korakom ter nasvetom, ki vam bodo pomagali ustvariti vrhunski dogodek.

 

 


NFC

Deli s prijatelji:


Preberite tudi
Ste pozorni na skrite stroške pri organizaciji dogodka? Pazite, da ne bo trpel vaš proračun!

Načrtovanju ciljev dogodka sledi načrtovanje proračuna. Aktivnosti za dosego cilja morajo biti stroškovno ocenjene in naj bi podjetju prinesle večji donos od vloženih sredstev. Predvideti je potrebno fiksne in spremenljive stroške.

25. april, 2018

Preberi več
Akreditiranje dogodkov
Inovativno akreditiranje udeležencev, ki bo spremenilo organizacijo dogodka!

Pozabite na čakalne vrste v dvorane. Z novimi akreditacijami lahko udeležence beležimo hitro in neopazno. V trenutku lahko identificiramo...

13. junij, 2018

Preberi več
Načrtujete dogodek? Rešite ta kratek vprašalnik ...

Preden se lotite organizacije dogodka, si je priporočljivo zastaviti in si odgovoriti na tri ključna vprašanja. Odgovorite si na spodnja vprašanja in oblikujte izjavo, ki vam bo v pomoč pri...

5. februar, 2018

Preberi več
Organizacija dogodka v 10 korakih: od 6. do 10. koraka

Sestavili ste program, organizirali prireditveni prostor in določili cene vstopnin. Kaj pa sedaj? Do uspešnega dogodka vas loči še 5 korakov...

27. junij, 2018

Preberi več
Načrtovanje dogodka od A do Ž. Edini pripomoček, ki ga zares potrebujete, je tu!

Pri organizaciji dogodkov ni dovolj, da cilje le načrtujete. Potrebno je načrtovati tudi poti za doseganje ciljev.

30. marec, 2018

Preberi več
Priljubljene oznake
Pogosta iskanja

Sorodni članki

6. 9. 2016

Skoraj neopazna registracija na stotine udeležencev

V čem je trik? Gre za identifikacijo s pametnim telefonom ali kartico, ki uporablja tehnologijo RFID (UHF oziroma NFC). Udeleženec se torej prijavi na dogodek, dobi čip in potem se lahko na dogodku brez ovir giblje, organizator pa ima zaradi prostostoječi

Preberi več

1. 6. 2018

Dobra poslovna komunikacija tudi s pomočjo daril

Poslovna darila že dolgo niso več usmerjena le v samopromocijo z brandiranim kulijem, temveč postaja obdarovanje poslovnih partnerjev tudi dobra poslovna strategija. Pametno obdarovanje lahko spodbudi poslovno komunikacijo ter izboljša poslovne odnose...

Preberi več

5. 6. 2020

Predstavljamo nov katalog s trendnimi ekološkimi darili!

Preverite naš najnovejši katalog, v katerem smo zbrali čudovite ideje za poslovna in promocijska darila, izdelana iz ekoloških materialov!

Preberi več

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinahBodite obveščeni o aktualnih vsebinah

{{ item }}

{{ state.newsletter_success }}