Iskanje Košarica

Iskanje ni obrodilo rezultatov.

Košarica
{{ cart_item.image_alt }}
{{ cart_item.title }}

Cena: {{ cart_item.formatted_price_per_piece }}
Količina: {{ cart_item.qty }}x

Skupaj :
{{ state.order.item_total }}

  • Darilo ob vsakem nakupu Darilo ob vsakem nakupu
  • Garantirana kvaliteta Garantirana kvaliteta

IDentiks se na sejmu poslovnih daril PSI v Düsseldorf predstavi z unikatnimi karticami

26. januar, 2018

Na letošnjem sejmu poslovnih daril in promocijskega materiala PSI 2018 v Düsseldorfu je svoje izdelke razstavljalo 925 razstavljalcev iz 37 držav. Sejma se je v treh dneh udeležilo 17.342 udeležencev, ki so z zanimanjem iskali nova poslovna darila in nove načine promocije svojega podjetja. Na tako velikem sejmu je potrebno najti svoj prostor, saj je vsakemu razstavljalcu cilj, da bo ravno njegova stojnica pritegnila pozornost udeleženca.

Pri IDentiksu smo se odločili, da bomo to pozornost ujeli z našimi unikatnimi karticami. Kartice so namreč jedro našega podjetja in so tudi eden od osnovnih načinov identifikacije in promocije. 

Na letošnjem sejmu smo tako predstavljali dišeče, anti - skimming kartrice, spominske, multifunkcionalne, XXL, igralne karte in druge. Premierno pa smo predstavili uhane, ki smo jih oblikovali iz PVC kartic. Uhani iz PVC kartice (slika spodaj) imajo lahko poljuben dizajn in so lahko zanimiv način promocije vašega podjetja na vsakem koraku.

Prav ta unikatnost je pritegnila udeležence, da so se ustavljali prav na naši stojnici in pogledali ostale produkte. Veliko zanimanja so pokazali za anti - skimming kartice, ki NFC bančne kartice varujejo pred zlorabo. Pozornost so pritegnile tudi dišeče kartice, ki imajo poseben nanos dišave na kartici kot je recimo kava ali drugih arom po izbiri. Takšne kartice so primerne predvsem za tista podjetja, ki so prepoznana preko vonjav: kavarne, čajnice, parfumerije itd.. 

Vse več zanimanja je bilo tudi za programske rešitve in uporabo RFID kartic ali kartic s črtno kodo. Na sejmu se je izkazalo največje zanimanje za darilne kartice, katere lahko s pomočjo programske opreme postanejo multifukcionalne. Z njimi lahko plačujete in naložite poljuben znesek, hkrati pa s tem rešujete način dobropisa. 

Tudi ostale rešitve kot je ID.Conference, ki beleži akreditacije udeležencev s pomočjo RFID tehnologije. Z njo v realnem času zaznava prisotnost udeležencev v določenem prostoru. Rešitev je požela veliko zanimanja, predvsem s strani organizatorjev konferenc in kongresov.

S produkti smo predstavljali tudi zeleno deželo Slovenijo. Na mestu smo ustvarjali kartice z motivi znanih in tudi malo manj znanih slovenskih krajev. Obiskovalec je tako v trenutku videl, kako se kartica izdela in hkrati dobil "skrito" povabilo za obisk naše dežele. Našo zeleno deželo smo predstavljali tudi preko naše EKO linije, ki vsebuje izdelke iz recikliranih in naravnih materialov.

Z zadovoljstvom ugotavljamo, da je bila naša stojnica zelo obiskana in smo pridobili veliko potencialnih kupcev, ki so jih zanimali tako naše unikatne kartice, programske rešitve kot EKO izdelki.


Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.Preberite tudi
Dišeče kartice – trajen vtis

Ste kdaj pomislili, da bi lahko svoje podjetje povezali s specifičnim vonjem? Da bi lahko s pomočjo tega vonja okrepili tudi svoje marketinške in prodajne aktivnosti? To se morda sliši enostavno za proizvajalce kave ali pa parfumerije, ampak...

Tina Logar,

Preberi več
Dišeče kartice za aromatičen začetek pomladi

Si predstavljate, da bi vas in vašo dejavnost lahko stranke ali partnerji prepoznali že po vonju? Poslujete v cvetličarni, kavarni, kozmetičnem salonu, golf igrišču...

5. marec, 2018

Preberi več
EKO rešitve v PVC svetu

Na svetu vsak dan pridelamo in predelamo ogromne količine plastike, kar ima na koncu seveda vpliv na okolje. Ker verjamemo, da se vsaj doma, če ne tudi na delovnem mestu, trudite z ločevanjem odpadkov, pa vam ponujamo še eno idejo, kako lahko že pred 'pro

25. april, 2018

Preberi več
NFC tehnologija povezuje fizični in digitalni svet

Posamezniki veliko prostega časa preživimo ob uporabi mobilnih telefonov, ki pa so z razvojem dodatnih funkcij vse prej kot le telefoni. Pametne naprave namreč z vgrajeno tehnologijo NFC pridobivajo še dodatne razsežnosti – NFC tako spreminja načine, kako

9. junij, 2017

Preberi več
RFID vs. NFC: kaj, kdaj in kako!

RFID (radio-frequency identification) in NFC (near-field communication) sta moderni tehnologiji, ki ju zagotovo prepoznate po uporabnosti – ko v trgovini plačate brezstično, ko na smučanju odidete na sedežnico in sistem prebere vašo kartico, ko stopite na

28. marec, 2018

Preberi več
Priljubljene oznake
Pogosta iskanja

Sorodni članki

16. 1. 2020

Izid novega kataloga za promocijska darila 2020

Nov promocijski katalog je tu! Izbrali smo najlepše in najbolj trendne ideje, s katerimi boste resnično zasijali in navdušili svoje poslovne partnerje ali svoje zaposlene.

Preberi več

6. 2. 2017

Želite zaščititi svoj bančni račun?

NFC tehnologija nam je v veliko pogledih olajšala vsakodnevne aktivnosti, zagotovo pa pozitivni načini implementacije tudi še prihajajo. Pri nas poznamo primere branja podatkov kartic na avtobusih, prepoznava podatkov na vozovnici na smučišču, pa tudi v

Preberi več

17. 4. 2017

BIO izdelki za spomladanske dni

Z vsako pomladansko sezono zaznamo povečano zanimanje za BIO/EKO izdelke – izdelke, ki so prijazni do okolja. Vas zanima kje se gibajo trenutni trendi?

Preberi več

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinahBodite obveščeni o aktualnih vsebinah

{{ item }}

{{ state.newsletter_success }}